reklama
Kotciara
Moderator
Ja próbuje jakoś przetrwać ten okres kiedy zasypiam na stojąco, mam wilczy apetyt a jednocześnie mdłości (średnie połączenie), humorki i totalny brak sił. Nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też się tak średnio czułam czy przez syna dużo gorzej to znoszę
Wyczekuję kolejnej wizyty, którą mam 23 stycznia. Niby widziałam już serduszko ale zarodek był młodszy niż wskazują moje wyliczenia, więc okropnie się stresuje czy wszystko w porządku.
Wyczekuję kolejnej wizyty, którą mam 23 stycznia. Niby widziałam już serduszko ale zarodek był młodszy niż wskazują moje wyliczenia, więc okropnie się stresuje czy wszystko w porządku.
IlaDusia
Fanka BB :)
Ależ mnie ta służba zdrowia denerwuje. Czy lekarze na prawdę mają tak napięty grafik że nigdy nie są na czas czy po prostu uważają że pacjenci mogą sobie czekać. Umawiasz się prywatnie a i tak musisz czekać. Nie znoszę takiego marnowania czasu
IlaDusia
o i teraz się okazało że jeszcze dwie osoby przede mną masakraAleż mnie ta służba zdrowia denerwuje. Czy lekarze na prawdę mają tak napięty grafik że nigdy nie są na czas czy po prostu uważają że pacjenci mogą sobie czekać. Umawiasz się prywatnie a i tak musisz czekać. Nie znoszę takiego marnowania czasu
Kropeczka2630
Zaciekawiona BB
Wow. To pewnie z 40 minut opóźnienia. Jak nic. Najgorzej. U mojej lekarki niestety też się to zdarza. :/o i teraz się okazało że jeszcze dwie osoby przede mną masakra
montebello
Aktywna w BB
Mocno? Jeszcze nie musi być wszystko przekreśloneU mnie to już chyba koniec, zaczęłam dzisiaj krwawić, 20:20 mam wizytę, ale nie liczę na cud.
boboo
Początkująca w BB
Aktualnie przestało, ale krwawiłam żywą krwią, wcześniej tak nie miałam. Udało mi się przełożyć lekarza na 19:40, więc trochę wcześniej, dam zać po wizycie.Mocno? Jeszcze nie musi być wszystko przekreślone
NattNatt
Może jakiś krwiak się oczyszcza Trzymam kciuki z cały siłU mnie to już chyba koniec, zaczęłam dzisiaj krwawić, 20:20 mam wizytę, ale nie liczę na cud.
reklama
anyżowa
Mam podobnie, mdłości męczą , ale i głód doskwiera, a jak już zjem- to potem 2 razy gorzej. Również wyczekuje do nastepnego USG. Ten czas między wizytami bardzo się ciągnie, ja mam 26 następną. Też jest stres i rozmyślanie czy wszystko ok i czy dzidzia się poprawnie rozwijaJa próbuje jakoś przetrwać ten okres kiedy zasypiam na stojąco, mam wilczy apetyt a jednocześnie mdłości (średnie połączenie), humorki i totalny brak sił. Nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też się tak średnio czułam czy przez syna dużo gorzej to znoszę