Ewik 82 by
Fanka BB :)
Transfer miałam 23.12 zarodek 3dniowyKiedy miałaś transfer i ilu dniowy zarodek?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transfer miałam 23.12 zarodek 3dniowyKiedy miałaś transfer i ilu dniowy zarodek?![]()
W takim razie jesteś dziś 5+1Transfer miałam 23.12 zarodek 3dniowy
No właśnie nie wiem jak to do końca się liczy bo w pierwszej ciąży też po transferze lekarz liczył od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ale dziękuję za informację będę we wtorek na wizycie to się pewnie dowiem . PozdrawiamW takim razie jesteś dziś 5+1
Tutaj możesz sobie wyliczyć termin z invitro podając datę transferu, bo to jednak troszkę inaczej się liczy, niż z ostatniej miesiączki
![]()
Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Kalkulator porodu - wiarygodny kalkulator ciąży wyliczy dla Ciebie termin porodu, a także potencjalną datę owulacji i zalecane terminy badań USG.marianmalinowski.pl
U nas też sypie śnieg ja już przeszłam przeziębienie także wiem jak się czujesz życzę szybkiego powrotu do zdrowiaJak tam u was z pogodą? U mnie sypie śnieg zimno do tego bierze mnie kaszel i ból głowy. Masakra...
mnie bola nogi, wgl pomimo ze stoje na wadze to czuje sie mega opuchnieta…Czy was też bolą nogi, popołudniami łydki to normalnie mi wybuchają tak mnie bolą i do tego mdłości ale bez wymiotów. Już się nie mogę doczekać 16. To będzie ciężki tydz czekania.
u nas też w końcu śnieg. Jutro można ruszyć z córką na sankiJak tam u was z pogodą? U mnie sypie śnieg zimno do tego bierze mnie kaszel i ból głowy. Masakra...
Ja też test zrobiłam dzień przed sylwestrem a w sylwestra poszłam na wizytę do gina. Potwierdził ciążę ale widać było tylko pęcherzyk. W zeszłym czwartek czyli 9 dni po tamtym usg na monitorze zobaczyłam zarodek z bijącym serduszkiemHej, ją zobaczyłam dwie kreseczki dzisiaj i sama w to nie wierzęZ aplikacji wypada mi termin 12.09. W domu 3,5 letni synek. Wcześniej jedno poronienie (puste jajo).
Poszłybyście na badania bety z krwi ? Pamiętam że ostatnio czekałam na wizytę w 7tc u ginekologa i nie robiłam.
witamyDobry wieczór wszystkimz tej strony Milena ze Szczecina. Obecnie jestem w drugiej ciąży (po 8 latach) 6t4d. Jeszcze jestem w lekkim szoku ale po usg na którym zobaczyłam zarodek z bijącym serduszkiem, bardziej to do mnie dotarło
![]()