Nie powinno się pić owocowych z hibiskusem. Szukałam bez hibiskusa ale nie znalazlama jak to jest z tymi owocowymi? Je można pić mimo że zawierają np hibiskus którego nie wolno itp? Bo nie wiem
reklama
Jeenny
Fanka BB :)
wlasnie ja tez nie. Jak najdziesz to daj znac jakaNie powinno się pić owocowych z hibiskusem. Szukałam bez hibiskusa ale nie znalazlam
Ja znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarne kofeina zła, teina jeszcze gorsza dlatego zapytałam jak do tego podchodziciea jak to jest z tymi owocowymi? Je można pić mimo że zawierają np hibiskus którego nie wolno itp? Bo nie wiem
Tak!! Jak kiedyś rzadko mi się cokolwiek śniło to teraz codziennie coś, oprócz tego często się budzę przed budzikiem a zawsze raczej miałam milion dodatkowych alarmów +5 minut nastawionych i mogłam spać w najlepsze…Czy wam też się takie dziwne sny śnią?
misisipi86
Zaciekawiona BB
Zielonej też niby nie można z kolei gdzie indziej że w małych ilościach bo wypłukuje kwas foliowy. Ja tam nie daje się zwariować oczywiście nie pije litrami . Staram się wypić np 1 owocowa 1 czarna 1 zielona dziennie plus napoje jakieś mleko npJa znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarne kofeina zła, teina jeszcze gorsza dlatego zapytałam jak do tego podchodzicie
Kropeczka2630
Zaciekawiona BB
Ja właśnie też tak czytałam. Najbardziej polecają herbatę roibos, ale nie każdemu będzie ona smakować.Ja znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarne kofeina zła, teina jeszcze gorsza dlatego zapytałam jak do tego podchodzicie
Ważne aby nie dać się zwariować
misisipi86
Zaciekawiona BB
Rooibos kocham ale u nas nie maJa właśnie też tak czytałam. Najbardziej polecają herbatę roibos, ale nie każdemu będzie ona smakować.
Cysia92
Zaciekawiona BB
Ja planuję pracować do kwietnia. Pracuje w biurze, ale praca stresująca "na wynik". Do tego dojazd w pośpiechu i biegu.Dziewczyny a wy jesteście już na zwolnieniu czy nadal pracujecie? Do kiedy planujecie?
Ja piję 2 zielone dziennie. Od kawy mnie odrzuciło. Owocowej nie lubięJa znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarne kofeina zła, teina jeszcze gorsza dlatego zapytałam jak do tego podchodzicie
Jeenny
ja zielona odstawilamZielonej też niby nie można z kolei gdzie indziej że w małych ilościach bo wypłukuje kwas foliowy. Ja tam nie daje się zwariować oczywiście nie pije litrami . Staram się wypić np 1 owocowa 1 czarna 1 zielona dziennie plus napoje jakieś mleko np
reklama
Jeenny
ona jest w ogóle bez teiny ale rzeczywiście ja po pierwszej ciąży już nie mogę na nią patrzećJa właśnie też tak czytałam. Najbardziej polecają herbatę roibos, ale nie każdemu będzie ona smakować.
Podziel się: