reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Czy wam też się takie dziwne sny śnią?
Tak!! Jak kiedyś rzadko mi się cokolwiek śniło to teraz codziennie coś, oprócz tego często się budzę przed budzikiem a zawsze raczej miałam milion dodatkowych alarmów +5 minut nastawionych i mogłam spać w najlepsze…😅

Ja znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarne 😅 kofeina zła, teina jeszcze gorsza dlatego zapytałam jak do tego podchodzicie 🙈
Zielonej też niby nie można z kolei gdzie indziej że w małych ilościach bo wypłukuje kwas foliowy. Ja tam nie daje się zwariować oczywiście nie pije litrami 😝. Staram się wypić np 1 owocowa 1 czarna 1 zielona dziennie plus napoje jakieś mleko np

Ja znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarne 😅 kofeina zła, teina jeszcze gorsza dlatego zapytałam jak do tego podchodzicie 🙈
Ja właśnie też tak czytałam. Najbardziej polecają herbatę roibos, ale nie każdemu będzie ona smakować.
Ważne aby nie dać się zwariować 😅

Dziewczyny a wy jesteście już na zwolnieniu czy nadal pracujecie? Do kiedy planujecie?
Ja planuję pracować do kwietnia. Pracuje w biurze, ale praca stresująca "na wynik". Do tego dojazd w pośpiechu i biegu.
Ja piję 2 zielone dziennie. Od kawy mnie odrzuciło. Owocowej nie lubię :p

reklama
Do góry