reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

montebello

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim! 😚
Myślę, że już powoli pora na rozkręcenie wątku wrześniowych mam - część z nas zobaczyła już dwie kreski, a część jeszcze nawet nie wie, że będzie rodzić bobasa we wrześniu ☺️
Zapraszam do wspólnych rozmów i wymiany doświadczeń!
Jeśli chodzi o mnie to termin z OM wypada na 6.09, w przyszłym tygodniu mam nadzieję że uda już się zobaczyc pęcherzyk 🤩

reklama
Hej, ja też zobaczyłam 2 kreski w wigilie, z miesiaczki termin mam na 27.08 ale wydaje mi sie ze mialam owu pozniej o 1-2 tygodnie, bo miesiaczke powinnam dostac 18.12, a pozytywny test dopiero 24.12

Ja robiłam bete 28 grudnia, ale jestem jeszcze przed okresem, który powinien wypaść 31 grudnia, a tak to tydzień wcześniej wyszedł mi pozytywny test ciążowy, dzisiaj powtarzam bete czy rośnie.

reklama
Do góry