Jak tam Twój puls ? Unormował się trochę ? U mnie nadal 50 w porywach 65Hejka jaki macie puls po ciąży? W ciąży miałam 75-95 a teraz mam puls spoczynkowy 55-66
reklama
chantal98
Fanka BB :)
Roznie zazwyczaj jest 60-66 . Raz miałam 54 po spacerze np 77-81Jak tam Twój puls ? Unormował się trochę ? U mnie nadal 50 w porywach 65
A konsultowałas to z lekarzem? No ja w spoczynku i 50Roznie zazwyczaj jest 60-66 . Raz miałam 54 po spacerze np 77-81
hej. jak używajcie pampersy polecam pobrać aplikację Pampers Club. Za zebrane punkty można odbierać darmowe pampersy. Przy rejestracji proszę podać moj kod, aby zdobyć 200 punktów za pierwszy zeskanowany kod pieluszki. z gory dziękuje
Kod: 018056C
Kod: 018056C
Jak u cb wyszło ? Ja mam to samo , jak biorę dupka to mam objawy a jak nie biorę to ciszaPowiedzcie mi dziewczyny, macie jakieś objawy? Szczerze mówiąc u mnie oprócz braku miesiączki i rosnącej bety nie miałam nic (a jak myślę o poprzednich to miałam mdłości, ból piersi od samej owulacji, senność). W piątek na wizycie dostałam duphaston i tak naprawdę od niego zaczęłam czuć objawy - ból i drażliwość sutków, mdłości i lekką senność. Pytałam lekarza ale twierdzi, że ciąża ciąży nie równa
Żonkaa
Jak u cb wyszło ? Ja mam to samo , jak biorę dupka to mam objawy a jak nie biorę to cisza
Wyszło tak, że było wszystko dobrze. Objawy się po czasie rozkręciły, mdłości niesamowite, przeszły ok 13 tygodnia. Potem złoty drugi trymestr. W trzecim zgaga.
Teraz moje dziecko leży ze mną.
Mam wizytę w środę przyszła, tylko martwi mnie ten brak objawów całkiem, i jedynie to że jak biorę lek tylko wtedy mam , tylko i wyłącznie , a jak mija działanie leku to wraca do normy wszystkoWyszło tak, że było wszystko dobrze. Objawy się po czasie rozkręciły, mdłości niesamowite, przeszły ok 13 tygodnia. Potem złoty drugi trymestr. W trzecim zgaga.
Teraz moje dziecko leży ze mną.
Żonkaa
Mam wizytę w środę przyszła, tylko martwi mnie ten brak objawów całkiem, i jedynie to że jak biorę lek tylko wtedy mam , tylko i wyłącznie , a jak mija działanie leku to wraca do normy wszystko
Objawy nie muszą zwiastować prawidłowo rozwijającej się ciąży. Biorąc tabletki podnosisz poziom hormonów i pewnie stąd te dolegliwości.
Na spokojnie poczekaj do środy, wiem że to trudne, ale tak naprawdę ten maluch potrzebuje czasu. Może być tak, że np. w 7/8 tygodniu objawy ciąży zmiotą cię z planszy, mogą się zacząć okropne wymioty, mdłości, bóle żołądka przez to, senność, ogólne osłabienie. A może też być tak, że nie będziesz miala żadnych objawów ciąży oprócz rosnącego brzucha i w pewnym momencie kopniaczków. Trzymam kciuki za wizytę
Dzwoniłam do ginekologa, powiedział że nie wie czy mam brać czy nie lek duphaston i na pewno trzeba wizytę z. USG - z reszta i tak była planowana- w przyszłym tygodniu. Ale zaznaczył że to dziwne że tak jest.Objawy nie muszą zwiastować prawidłowo rozwijającej się ciąży. Biorąc tabletki podnosisz poziom hormonów i pewnie stąd te dolegliwości.
Na spokojnie poczekaj do środy, wiem że to trudne, ale tak naprawdę ten maluch potrzebuje czasu. Może być tak, że np. w 7/8 tygodniu objawy ciąży zmiotą cię z planszy, mogą się zacząć okropne wymioty, mdłości, bóle żołądka przez to, senność, ogólne osłabienie. A może też być tak, że nie będziesz miala żadnych objawów ciąży oprócz rosnącego brzucha i w pewnym momencie kopniaczków. Trzymam kciuki za wizytę
reklama
Podziel się: