reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
hej. jak używajcie pampersy polecam pobrać aplikację Pampers Club. Za zebrane punkty można odbierać darmowe pampersy. Przy rejestracji proszę podać moj kod, aby zdobyć 200 punktów za pierwszy zeskanowany kod pieluszki. z gory dziękuje 🙂

Kod: 018056C

Powiedzcie mi dziewczyny, macie jakieś objawy? Szczerze mówiąc u mnie oprócz braku miesiączki i rosnącej bety nie miałam nic (a jak myślę o poprzednich to miałam mdłości, ból piersi od samej owulacji, senność). W piątek na wizycie dostałam duphaston i tak naprawdę od niego zaczęłam czuć objawy - ból i drażliwość sutków, mdłości i lekką senność. Pytałam lekarza ale twierdzi, że ciąża ciąży nie równa 🤷🏻‍♀️
Jak u cb wyszło ? Ja mam to samo , jak biorę dupka to mam objawy a jak nie biorę to cisza

Jak u cb wyszło ? Ja mam to samo , jak biorę dupka to mam objawy a jak nie biorę to cisza

Wyszło tak, że było wszystko dobrze. Objawy się po czasie rozkręciły, mdłości niesamowite, przeszły ok 13 tygodnia. Potem złoty drugi trymestr. W trzecim zgaga.
Teraz moje dziecko leży ze mną. 😊

Wyszło tak, że było wszystko dobrze. Objawy się po czasie rozkręciły, mdłości niesamowite, przeszły ok 13 tygodnia. Potem złoty drugi trymestr. W trzecim zgaga.
Teraz moje dziecko leży ze mną. 😊
Mam wizytę w środę przyszła, tylko martwi mnie ten brak objawów całkiem, i jedynie to że jak biorę lek tylko wtedy mam , tylko i wyłącznie , a jak mija działanie leku to wraca do normy wszystko

Mam wizytę w środę przyszła, tylko martwi mnie ten brak objawów całkiem, i jedynie to że jak biorę lek tylko wtedy mam , tylko i wyłącznie , a jak mija działanie leku to wraca do normy wszystko

Objawy nie muszą zwiastować prawidłowo rozwijającej się ciąży. Biorąc tabletki podnosisz poziom hormonów i pewnie stąd te dolegliwości.
Na spokojnie poczekaj do środy, wiem że to trudne, ale tak naprawdę ten maluch potrzebuje czasu. Może być tak, że np. w 7/8 tygodniu objawy ciąży zmiotą cię z planszy, mogą się zacząć okropne wymioty, mdłości, bóle żołądka przez to, senność, ogólne osłabienie. A może też być tak, że nie będziesz miala żadnych objawów ciąży oprócz rosnącego brzucha i w pewnym momencie kopniaczków. Trzymam kciuki za wizytę 😊

Objawy nie muszą zwiastować prawidłowo rozwijającej się ciąży. Biorąc tabletki podnosisz poziom hormonów i pewnie stąd te dolegliwości.
Na spokojnie poczekaj do środy, wiem że to trudne, ale tak naprawdę ten maluch potrzebuje czasu. Może być tak, że np. w 7/8 tygodniu objawy ciąży zmiotą cię z planszy, mogą się zacząć okropne wymioty, mdłości, bóle żołądka przez to, senność, ogólne osłabienie. A może też być tak, że nie będziesz miala żadnych objawów ciąży oprócz rosnącego brzucha i w pewnym momencie kopniaczków. Trzymam kciuki za wizytę 😊
Dzwoniłam do ginekologa, powiedział że nie wie czy mam brać czy nie lek duphaston i na pewno trzeba wizytę z. USG - z reszta i tak była planowana- w przyszłym tygodniu. Ale zaznaczył że to dziwne że tak jest.

reklama
Do góry