reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Heyka wszystkim

Dziewczyny jak Wasze połówkowe?
Pewnie każda z Was się nie może doczekać...jesteście już po? jak wrażenia? ja sie wstępnie umówiłam na 6 maja i mam zamiar sie wybrac z męzem, bysmy mogli razem sie powzruszac:)
Ja się zapisałam na dwa, jedno mam w przyszłym tygodniu, będę wtedy w 18tc. Wiem, ze to trochę wcześnie, ale to badanie mam za darmo z pakietu, wiec skoro mogę to chcę skorzystać. A takie normalne już u mojego lekarza mam 9 maja. Na to w maju tez będę chciała iść już z partnerem. ;)

reklama
Dzień dobry w tą okropną pogodę!
Macie jakieś plany na dzisiaj? Ja się wezmę za ogólne porządki, muszę trochę się poruszać, bo kg idą nieubłagalnie do góry;( ja się wazę co tydzień i pokazało mi już od początku ciąży 4kg. A jak tam u Was dziewczyny? Czy Was tez to stresuje jak mnie? Czy sie tym nie przejmujecie ?
Miłego dnia

Ja moderuje tylko 😁 Ale do Adminki piszę jak ktoś nowy chce dołączyć, także poczekam do jutra może ktoś jeszcze się zgłosi widząc wpisy i wyślę listę do Aniaslu :)

Witam nowe dziewczyny, fajnie, że jesteście
To ja też poproszę o możliwość dołączenia do prywatnego wątku :)
Zagladałam tu i byłam pewna, że nic się nie dzieje, a Wy tam 😀

Macie jakieś plany na dzisiaj? Ja się wezmę za ogólne porządki, muszę trochę się poruszać, bo kg idą nieubłagalnie do góry;( ja się wazę co tydzień i pokazało mi już od początku ciąży 4kg. A jak tam u Was dziewczyny? Czy Was tez to stresuje jak mnie? Czy sie tym nie przejmujecie ?
Miłego dnia
U mnie też już 4 kg dodatkowe. A to dopiero 20tc. Już się boję co będzie dalej 😅

Miłego dnia

Ja się nie przejmuje. Mam 5 kg na plusie i się śmieje ze co miesiąc ciszy przybywa mi 1kg. Po ciąży będę się martwić tym co zostanie 😂
Pogoda okropna dziś w Trójmieście, może pojedziemy na targi japonskie a tak to na pewno córka chce ma bubble tea jechać i na zakupy skoczymy

Miłego dnia
4kg to jeszcze nie wiele :) u mnie też tyle, na innych grupach widzę, że mają nawet 2x więcej ale są i takie które nie tyją. Nie ma co się przejmować 15kg to norma, do zrzucenia :)

Czekam do piątku ma byc już poprawa pogody 🥰

Dzień dobry z rana ;)
Szykuje się do pracy, jak mi się strasznie nie chce! Jeszcze takie zimno😞dużo z nas jeszcze pracuje? Dajcie znać jak to jest u Was, miłego dnia

Hej, ja pracuje zdalnie więc wychodzić na ten chłód nie muszę 😁 Ale pogoda i u mnie okropna! Jak wam weekend minął?
Miłego poniedziałku i niech się szybko kończy 😁

reklama
Dzień dobry z rana ;)
Szykuje się do pracy, jak mi się strasznie nie chce! Jeszcze takie zimno😞dużo z nas jeszcze pracuje? Dajcie znać jak to jest u Was, miłego dnia
Hej, taaak, ja pracuje, mam plan pracować do końca lipca, ale mam własną działalność, więc muszę pracować bo wiadomo jak jest z kobietą na DG... nie pracuje, nie ma pieniędzy. Jeśli siły pozwolą to będę pracować do końca ciąży, ale na zdecydowanie mniejszych obrotach :D

Do góry