reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

No dobra, ja cały dzień w łóżku. Ból gardła jakbym miała żyletki, ból ucha przez dzień. Zelżało trochę teraz ale mam cholerny ból mięśni. I temperatura pod 37,1-37,6.
dobrze, że miałam dzisiaj urlop. Nie na to był zaplanowany, ale cóż nic na to nie poradzę.
Herbata z miodem, owoce, warzywa, wygrzewanie i tantum verde na gardło. Nic więcej nie zrobię.
Współczuję❤️❤️ jeśli nie przejdzie, idź na kilka dni na zwolnienie. To nie są żarty. Nie chcę straszyć, bo oczywiście każda z nas jest inna, ale moja koleżanka, która jest w 12tc i pracuje, tak się załatwiła, że nabawiła się zapalenia oskrzeli😔Jesteśmy teraz osłabione, a pogoda też taka sobie.

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Życzę Wam zdrowych, cudownych bobasków🥰 Nie odzywałam się, ponieważ wczoraj dość długo pracowałam. Po powrocie do domu na bieliźnie pojawiła się brązowa krew, i to sporo 🥺Oczywiście ogarnęły mnie panika i przerażenie, ale już do wieczora i dzisiaj czysto. Po konsultacji z ginekologiem mam leki, jestem na zwolnieniu, mam się oszczędzać i za tydzień wizyta. No chyba ,że by się coś działo...😭 Staram się nie dopuszczać do siebie złych myśli, ale wiem, że będzie, co ma być...
W pierwszej ciąży często plamiłam krwią z niewiadomych przyczyn i wszystko skończyło się dobrze. Meliska i odpoczywać 😏

No dobra, ja cały dzień w łóżku. Ból gardła jakbym miała żyletki, ból ucha przez dzień. Zelżało trochę teraz ale mam cholerny ból mięśni. I temperatura pod 37,1-37,6.
dobrze, że miałam dzisiaj urlop. Nie na to był zaplanowany, ale cóż nic na to nie poradzę.
Herbata z miodem, owoce, warzywa, wygrzewanie i tantum verde na gardło. Nic więcej nie zrobię.
Zdrowiej szybciutko 😘

Hej 🥰
Ostrożnie zakładam wątek wrześniowych mam 2024 🙈
Jestem po dwóch stratach, mam nadzieję, że w moim przypadku sprawdzi się powiedzenie „do trzech razy sztuka” 🤭 Termin wychodzi na 08.09.2024 😍
Mam nadzieję, że zostanę tu do końca ciąży 😚
Zapraszam inne dziewczyny do dołączenia i niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🤞🏻🩷💜💙

Hej 🥰
Ostrożnie zakładam wątek wrześniowych mam 2024 🙈
Jestem po dwóch stratach, mam nadzieję, że w moim przypadku sprawdzi się powiedzenie „do trzech razy sztuka” 🤭 Termin wychodzi na 08.09.2024 😍
Mam nadzieję, że zostanę tu do końca ciąży 😚
Zapraszam inne dziewczyny do dołączenia i niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🤞🏻🩷💜💙

Terminy porodu:
⏳ @Owca91 05.09.2024
⏳ @Żonkaa 05.09.2024
⏳ @agata8051 08.09.2024
⏳ @annn1 12.09.2024
⏳ @Ina85 12.09.2024
⏳ @MaWi 16.09.2024
⏳ @Zazuzi 02.09.2024
⏳ @wrześniowamama 08.09.2024
⏳ @majmaj 05.09.2024
Terminy wizyt:
👩🏻‍⚕️ @Owca91 09.01.2024, 15.01.2024
👩🏻‍⚕️ @Żonkaa 03.01.2024, 12.01.2024, 17.01.2024
👩🏻‍⚕️ @annn1
👩🏻‍⚕️ @agata8051 15.01.2024
👩🏻‍⚕️ @Zazuzi 11.01.2024
👩🏻‍⚕️ @Ina85 16.01.2024
Hejka, u mnie też dwie straty i teraz się udało
😊trzymam kciuki aby tym razem nam się udało🤗

Jak tam? Lepiej Ci? Jak się czujesz?

Dziewczyny czy wy też jesteście takie zmęczone? Drugi dzień z rzędu ścięło mnie na kilkanaście godzin 🫣
Tak, jestem ciągle zmęczona, ale mam problem z zaśnięciem w ciągu dnia. U mnie drzemki odpadają, ale za to ostatnio o 22.00 z minutami jestem w łóżku i śpię jak dziecko.

reklama
Do góry