reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

No dobra, ja cały dzień w łóżku. Ból gardła jakbym miała żyletki, ból ucha przez dzień. Zelżało trochę teraz ale mam cholerny ból mięśni. I temperatura pod 37,1-37,6.
dobrze, że miałam dzisiaj urlop. Nie na to był zaplanowany, ale cóż nic na to nie poradzę.
Herbata z miodem, owoce, warzywa, wygrzewanie i tantum verde na gardło. Nic więcej nie zrobię.
Współczuję❤️❤️ jeśli nie przejdzie, idź na kilka dni na zwolnienie. To nie są żarty. Nie chcę straszyć, bo oczywiście każda z nas jest inna, ale moja koleżanka, która jest w 12tc i pracuje, tak się załatwiła, że nabawiła się zapalenia oskrzeli😔Jesteśmy teraz osłabione, a pogoda też taka sobie.

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Życzę Wam zdrowych, cudownych bobasków🥰 Nie odzywałam się, ponieważ wczoraj dość długo pracowałam. Po powrocie do domu na bieliźnie pojawiła się brązowa krew, i to sporo 🥺Oczywiście ogarnęły mnie panika i przerażenie, ale już do wieczora i dzisiaj czysto. Po konsultacji z ginekologiem mam leki, jestem na zwolnieniu, mam się oszczędzać i za tydzień wizyta. No chyba ,że by się coś działo...😭 Staram się nie dopuszczać do siebie złych myśli, ale wiem, że będzie, co ma być...
W pierwszej ciąży często plamiłam krwią z niewiadomych przyczyn i wszystko skończyło się dobrze. Meliska i odpoczywać 😏

No dobra, ja cały dzień w łóżku. Ból gardła jakbym miała żyletki, ból ucha przez dzień. Zelżało trochę teraz ale mam cholerny ból mięśni. I temperatura pod 37,1-37,6.
dobrze, że miałam dzisiaj urlop. Nie na to był zaplanowany, ale cóż nic na to nie poradzę.
Herbata z miodem, owoce, warzywa, wygrzewanie i tantum verde na gardło. Nic więcej nie zrobię.
Zdrowiej szybciutko 😘

Hej 🥰
Ostrożnie zakładam wątek wrześniowych mam 2024 🙈
Jestem po dwóch stratach, mam nadzieję, że w moim przypadku sprawdzi się powiedzenie „do trzech razy sztuka” 🤭 Termin wychodzi na 08.09.2024 😍
Mam nadzieję, że zostanę tu do końca ciąży 😚
Zapraszam inne dziewczyny do dołączenia i niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🤞🏻🩷💜💙

Hej 🥰
Ostrożnie zakładam wątek wrześniowych mam 2024 🙈
Jestem po dwóch stratach, mam nadzieję, że w moim przypadku sprawdzi się powiedzenie „do trzech razy sztuka” 🤭 Termin wychodzi na 08.09.2024 😍
Mam nadzieję, że zostanę tu do końca ciąży 😚
Zapraszam inne dziewczyny do dołączenia i niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🤞🏻🩷💜💙

Terminy porodu:
⏳ @Owca91 05.09.2024
⏳ @Żonkaa 05.09.2024
⏳ @agata8051 08.09.2024
⏳ @annn1 12.09.2024
⏳ @Ina85 12.09.2024
⏳ @MaWi 16.09.2024
⏳ @Zazuzi 02.09.2024
⏳ @wrześniowamama 08.09.2024
⏳ @majmaj 05.09.2024
Terminy wizyt:
👩🏻‍⚕️ @Owca91 09.01.2024, 15.01.2024
👩🏻‍⚕️ @Żonkaa 03.01.2024, 12.01.2024, 17.01.2024
👩🏻‍⚕️ @annn1
👩🏻‍⚕️ @agata8051 15.01.2024
👩🏻‍⚕️ @Zazuzi 11.01.2024
👩🏻‍⚕️ @Ina85 16.01.2024
Hejka, u mnie też dwie straty i teraz się udało
😊trzymam kciuki aby tym razem nam się udało🤗

Jak tam? Lepiej Ci? Jak się czujesz?

Dziewczyny czy wy też jesteście takie zmęczone? Drugi dzień z rzędu ścięło mnie na kilkanaście godzin 🫣
Tak, jestem ciągle zmęczona, ale mam problem z zaśnięciem w ciągu dnia. U mnie drzemki odpadają, ale za to ostatnio o 22.00 z minutami jestem w łóżku i śpię jak dziecko.

reklama
Do góry