G
guest-1708243405
Gość
Taka mam nadzieje. A u Ciebie jak po tych dwóch tygodniach?Za 2 tyg moze nawet byc serduszko powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka mam nadzieje. A u Ciebie jak po tych dwóch tygodniach?Za 2 tyg moze nawet byc serduszko powodzenia
Jeśli @angeliskax wysłała ci link to musisz w niego wejść i tam jest prywatny wątek jest kilka tematów, ogólnie piszemy na tym „o wszystkim”Ja się tak zapytam czy to jest jakby prywatna grupa? Prywatny wątek? Dopiero zaczynam przygodę z BB i nie ogarniam niektórych rzeczy
nie tu miałam to napisać haha tylko właśnie w tym wątku "o wszystkim"Jeśli @angeliskax wysłała ci link to musisz w niego wejść i tam jest prywatny wątek jest kilka tematów, ogólnie piszemy na tym „o wszystkim”
ale odpowiedź już masznie tu miałam to napisać haha tylko właśnie w tym wątku "o wszystkim"
Po prenatalnych tak se :/ czekam na genetykaCo tam u Was kochane słychać???
Wszystko okej ? Rośniecie zdrowo ?
Mam nadzieję,że ja tą złą passę zakończyłam i cały czas jesteście w tym samym składzie co byłyście lub większym
Dajcie znać co u Was
Zdrówka
w porządku czas tak leci, że szok.Co tam u Was kochane słychać???
Wszystko okej ? Rośniecie zdrowo ?
Mam nadzieję,że ja tą złą passę zakończyłam i cały czas jesteście w tym samym składzie co byłyście lub większym
Dajcie znać co u Was
Zdrówka
Dlaczego co się dzieje jeśli mogę wiedzieć?Po prenatalnych tak se :/ czekam na genetyka
Jakoś leci dzień za dniem dobrze, że są dzieci szkoła ,lekcje ...chociaż przychodzą ciężkie chwilew porządku czas tak leci, że szok.
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?