reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Ja się tak zapytam czy to jest jakby prywatna grupa? Prywatny wątek? Dopiero zaczynam przygodę z BB i nie ogarniam niektórych rzeczy 🙈

Cześć Wszystkim ❤️ Chciałabym się w końcu przywitać. Wczoraj mieliśmy prenatalne, oczywiście na wszystkie wyniki trzeba czekać, ale na usg wszystko w porządku i pomału zaczynam wierzyć, że będzie dobrze i we wrześniu zostanę mamą ❤️ Od początku ciąży nie byłam w stanie się cieszyć, bo paraliżował mnie strach. Nie wierzyłam, że przy moim ciężkim pco udało nam się zajść w ciążę tak szybko, dlatego ciągle myślałam, że to zbyt piękne i coś się wydarzy. U mnie nie było kolorowo, od 6 do 11 tygodnia wymiotowałam dosłownie po wszystkim, schudłam 4 kg i nie miałam siły podnieść się z łóżka. Teraz trochę mdłości odpuszczają, ale niedawno doszła cukrzyca ciążowa i teraz połączenie diety cukrzycowej z wymiotami to bywa tragedia. Ale przy każdym usg, gdy widzę moje maleństwo to wiem, że wszystko wytrzymam ❤️

Co tam u Was kochane słychać???
Wszystko okej ? Rośniecie zdrowo ?
Mam nadzieję,że ja tą złą passę zakończyłam i cały czas jesteście w tym samym składzie co byłyście lub większym ☺️
Dajcie znać co u Was ♥️

Zdrówka 😘

Mam nadzieję,że ja tą złą passę zakończyłam i cały czas jesteście w tym samym składzie co byłyście lub większym ☺️
Dajcie znać co u Was ♥️

Zdrówka 😘
Po prenatalnych tak se :/ czekam na genetyka

Dajcie znać co u Was ♥️

Zdrówka 😘
w porządku 😊 czas tak leci, że szok.
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?

reklama
Do góry