Przełożyłam sobie na 8 marca bo miałam na 15 więc tydzień wcześniej się udałoNiestety może być za późno. Jeśli dzidziuś ma powyżej (już nie pamietam dokładnie ilu) mm to nie da się zbadać dokładnie wszystkich parametrów. Ja miałam w 11+0 i wszystko było pięknie widać. No, chyba, ze nie mówimy o badaniach prenatalnych tylko normalnym usg, to oczywiście możesz zrobić kiedy Ci się tylko podoba.
reklama
Kochana co się stało ? Trzymaj się jakoś też przez to przechodzę od zeszłego piątku jeśli chcesz napisz do mnieHej dziewczyny ja się z Wami muszę niestety pożegnać ... Życzę wam wszystkiego dobrego
Wiola.G1234
Fanka BB :)
jedynie na FB a Ty który tydzień?A bylas na pazdziernikowych mamach 2021 ? Wspolczuje tego stresu ,tez mialam wczoraj plamienia okazalo sie na sorze rowniez ze krwiak I zalecenia oszczedzac sie I odpoczywac I mialam ta sama mysl co ty . No jak ? Juz dzisiaj nosilam mala bo nie wytlumaczysz takiemu dziecku ze nie mozesz ..
Mama23?????
A rozumiem . Jutro 12+0 . Narazie termin na 11 wrzesnia . We wtorek prenatalne . A juz wiesz wstepnie jaka plec u ciebie ?jedynie na FB a Ty który tydzień?
Mama23?????
Ja nie wiem jak to sie stalo ale zawsze otrzymasz od nas wsparcia albo tutaj albo prywatnie do nas mozesz pisac . Trzymaj sieKochane tak strasznie szkoda , że zostałam usunięta z naszej prywatnej grupy
Że straciłam maleństwo to znaczy ,że nie mogę już być ,że gorsza jestem ?
Życzę Wam wszystkim zdrówka i szczęśliwego rozwiązania
Wiola.G1234
jeszcze nie wiem ale w środę mam wizytę więc może coś tam będzie wiadomo a dostałaś jakieś leki na tego krwiaka? Duphaston?A rozumiem . Jutro 12+0 . Narazie termin na 11 wrzesnia . We wtorek prenatalne . A juz wiesz wstepnie jaka plec u ciebie ?
Mama23?????
Bralam duphaston od 8 tyg . Dostalam w zaleceniu zwiekszenie dawki mi w szpitalu powiedziala ginekolog ze widzi dziewczynke , jestem ciekawa czy potwierdzi sie to na prenatalnychjeszcze nie wiem ale w środę mam wizytę więc może coś tam będzie wiadomo a dostałaś jakieś leki na tego krwiaka? Duphaston?
Wiola.G1234
nie martw się na pewno się wchłonie lub zacznie się oczyszczać ten krwiakBralam duphaston od 8 tyg . Dostalam w zaleceniu zwiekszenie dawki mi w szpitalu powiedziala ginekolog ze widzi dziewczynke , jestem ciekawa czy potwierdzi sie to na prenatalnych
reklama
Mama23?????
Pewnie tak teraz mam stresik przed prenatalnymi a co do krwiaka i tak bylo za spokojnie . Ja kazda ciaze mialam z przejsciami wiec tu I tak bylam w szoku ze tak pozno sie zaczelo cos niepokojacego dziacnie martw się na pewno się wchłonie lub zacznie się oczyszczać ten krwiak