reklama
wiedzma93
Fanka BB :)
Ja w tym roku również 30 skończę i też centrum Polski Jak tam prenatalne?4 ciąża, 30 lat, centralna Polska :-) w domu mam dwie córeczki :-)
angeliskax
Moderator
napisałam do Ani,
Jak dostanę link to dam znać w wiadomości.
Jak dostanę link to dam znać w wiadomości.
Mam prawie identycznie, też 30 lat i 2 córki. Sa w jakim wieku są Twoje?4 ciąża, 30 lat, centralna Polska :-) w domu mam dwie córeczki :-)
Misiactwo
@wiedzma93 wszystko w porządku, dzidziuś ruchliwy, zapowiada się chłopak
@angeliskax dziekuje:-)
@Asia30.09 w tym roku skończą 13 i 4 lata :-)
@angeliskax dziekuje:-)
@Asia30.09 w tym roku skończą 13 i 4 lata :-)
wiedzma93
Trzymamy mocno i czekamy na wiesciHej u mnie z OM wynika poród na 26 Września druga ciąża. Dopiero w Czwartek idę potwierdzić czy jest zarodek bo ciaza podobno młodsza niż wynika to z ostatniej miesiączki. Trzymajcie kciuki
Jak się czujesz z tym, że między dzieciaczkami będzie mała różnica wieku? Ja mam 13msc córkę i zastanawiam się jak ogarnę we wrześniuHej Chętnie Cię poznamy Powiedz coś więcej o sobie - to 1 ciąża ? Ja mam jeszcze 3 tygodnie czekania do prenatalnych.. na szczęście czas szybko leci przy 10 msc dziecku
@angeliskax Czy też mogę poprosić o dołączenie do grupy prywatnej?
reklama
wiedzma93
Podchodzę do tego jak do nowego wyzwania - przygody staram się myśleć o tym co będzie super, jak będą się razem bawić, dorastać.. a trudy pewnie będą, ale o nich na szczęście szybko się zapomina i zostają w pamięci te cudowne chwile jedno co się boje to że mam ciut za krótki odstęp po CC no ale los tak chciałJak się czujesz z tym, że między dzieciaczkami będzie mała różnica wieku? Ja mam 13msc córkę i zastanawiam się jak ogarnę we wrześniu