niunia2324
Fanka BB :)
Ja nie kumam dlaczego teraz jest problem z dołączeniem do naszej grupy? Nie ma guzika dołącz? Czy adminki u nas nie widzą próśb?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli problem jest po stronie administratora strony, trzeba cisnąć o usunięcie błędu żebyście mogly dołączyć! Nie wiem czy tylko @anislu jest za to odpowiedzialna???? Nie ma wsparcia it?Pojawia się taki komunikat.
To drugie konto to już akt desperacji nie mogę wejść do wrześniowych mam prywatnie i myślałam na początku, że może moje konto Agi5 zostało zbanowane i nie mogę wejść drugi raz, ale to nowe konto nic nie dajeAgi55 czy Ty u nas na grupie byłaś wcześniej pod innym podobnym loginie??? Przyszła mama bliźniąt?
To jest jakiś problem ze stronką po stronie forum, na pewno nikt Cie nie zbanowałTo drugie konto to już akt desperacji nie mogę wejść do wrześniowych mam prywatnie i myślałam na początku, że może moje konto Agi5 zostało zbanowane i nie mogę wejść drugi raz, ale to nowe konto nic nie daje
Ps. Turbo milo, że pamiętałaś o nas!
U mnie 17.09U mnie 15.09
To jest jakiś problem ze stronką po stronie forum, na pewno nikt Cie nie zbanował
Opowiadaj jak u Ciebie?jak bliźniakowo?