PróbowałamDziewczyny próbowałyscie z komputera? Tak najłatwiej.
reklama
Ewka8911
Fanka BB :)
Tak, z komputera , z telefonu i nic.Dziewczyny próbowałyscie z komputera? Tak najłatwiej.
Kasienkkaa1
Ja też próbowałam,kilka razy w różne dni tygodnia i nic. Pisałam do administratora, ale to nic nie dało,bo w dalszym ciągu nie mogę dołączyć, A szkoda ...Dziewczyny próbowałyscie z komputera? Tak najłatwiej.
Ewka8911
Szkoda może jeszcze się uda.Ja też próbowałam,kilka razy w różne dni tygodnia i nic. Pisałam do administratora, ale to nic nie dało,bo w dalszym ciągu nie mogę dołączyć, A szkoda ...
Uwaga. Ponieważ są kłopoty z dostępem do grupy i mimo moich szczerych chęci nie jestem w stanie pomóc, to... dla dziewczyn, które zechcą utworzę dział zamknięty. Potrzebuję tylko, żeby któraś z was zebrała listę zainteresowanych osób. Jak już mówiłam grupy są stworzone przez zewnętrzną firmę i czasami żyją własnym życiem, a ich twórcy działają jak muchy w smole, stąd zawsze rekomenduję działy.
Patrycja899
Ale czy to znaczy, że grupa która istnieje od stycznia będzie zlikwidowana?Zobacz załącznik 1380268
Uwaga. Ponieważ są kłopoty z dostępem do grupy i mimo moich szczerych chęci nie jestem w stanie pomóc, to... dla dziewczyn, które zechcą utworzę dział zamknięty. Potrzebuję tylko, żeby któraś z was zebrała listę zainteresowanych osób. Jak już mówiłam grupy są stworzone przez zewnętrzną firmę i czasami żyją własnym życiem, a ich twórcy działają jak muchy w smole, stąd zawsze rekomenduję działy.
Raczej nie, to będzie chyba inną grupa. Tylko tam już jest bardzo dużo osób i lepiej nam by było jednak tam dołączyć. Chociaż sama nie wiem ile nas tutaj jestAle czy to znaczy, że grupa która istnieje od stycznia będzie zlikwidowana?
U mnie 15.09Większość kalkulatorów wskazuje termin na 1 września, a jak u Was?
reklama
niunia2324
Agi55 czy Ty u nas na grupie byłaś wcześniej pod innym podobnym loginie??? Przyszła mama bliźniąt?Raczej nie, to będzie chyba inną grupa. Tylko tam już jest bardzo dużo osób i lepiej nam by było jednak tam dołączyć. Chociaż sama nie wiem ile nas tutaj jest
Podziel się: