reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny dziś mam okropny dzień. Od rana wymiotowałam już 3 razy. Cały dzień praktycznie przeleżałam.
Czy któraś z Was też wymiotuje ? Czy powinnam się tym martwić ? Prędzej tylko ciągle mnie mdliło.
ja poprzednią ciążę wymiotowałam każdego dnia po kilka lub kilkanaście razy dziennie. na porodowce jeszcze 3 razy. Mały urodził się zdrowy.
nie masz się czym martwić tylko módl się, żeby trzymało Cię krótko [emoji5]

reklama
Ja mieszkam w UK i tu będę się leczyć [emoji847] w Polsce będę najprawdopodobniej za 2tygodnie . W Słupsku byłam kilka razy u dr Cichego, bardzo fajny lekarz. Poza tym w Invicta bo my do invitro się przygotowywaliśmy ale tamtej ginekolog nie polecam .
No ja prowadzę ciążę u Kamila cichego.. Invicte też znam i też miałam stycznosc z doktor januszkiewicz ona mi prowadziła dwie ciążę które straciłam też nie polecam

Ja będę jutro szła do rodzinnej i będę prosić. Ciekawe czy da czy będzie kręcić nosem
Moja w ogole nie kręciła. Zapytała dlaczego bym chciala zrobic te badania, powiedziałam jej, że jestem w ciąży. Tylko sprawdzała, na które z nich moze mi wystawić skierowanie. Na koniec jeszcze zapytała, jak się czuje i życzyła wszystkiego dobrego :)
Mam nadzieję, że Tobie też się ktoś porządny trafi :)

Współczuję serdecznie, nie mniej jednak moim zdaniem to normalny stan😉 mnie mdli non stop,ale zazwyczaj kończy się na odruchu wymiotnym,bo szybko staram sie czegoś napić lub zagryźć. Póki co tylko raz mi się nie udało 😅

ja poprzednią ciążę wymiotowałam każdego dnia po kilka lub kilkanaście razy dziennie. na porodowce jeszcze 3 razy. Mały urodził się zdrowy.
nie masz się czym martwić tylko módl się, żeby trzymało Cię krótko [emoji5]
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź 😘
Prędzej też tak miałam, że mdłości mogłam zajeść i było lepiej, ale dziś to zupełnie inna sytuacja.

Moja w ogole nie kręciła. Zapytała dlaczego bym chciala zrobic te badania, powiedziałam jej, że jestem w ciąży. Tylko sprawdzała, na które z nich moze mi wystawić skierowanie. Na koniec jeszcze zapytała, jak się czuje i życzyła wszystkiego dobrego :)
Mam nadzieję, że Tobie też się ktoś porządny trafi :)
Super wsumie mam bardzo dobra lekarz rodzinna ona mi wystawiła po stratach skierowanie do genetyka na nfz i do hematologa... Nigdy nie kręciła nosem.. Oby teraz też tak było

reklama
Dzień dobry.
Ja po wizycie- jest serduszko, bije [emoji3590] wiek z USG identyczny jak z OM- termin 11.09.
Fasolka ma 1 cm i wygląda na to że wszystko dobrze. Następna wizyta 10.02 do tego czasu tona badań i jeśli dalej będzie git to idę na L4. Muszę porozmawiać w pracy [emoji6]
Moja fasolka tydzień temu miała 1cm 😍
@Lily2389 jak tam sytuacja z grupa prywatna ? Administracja coś działa z tematem ? :)
Zbieram listę, i nie wiem czy nie wstrzymać się jeszcze bo jest jeszcze parę osób niepewnych co do ciąży i nie chciałabym żeby ktoś czuł się odrzucony 🙂
Ja dzisiaj 8+1, ale zaczęło lecieć, następna wizyta 07.02 i wtedy dowiem się co dalej z prenatalnymi 🙂

Do góry