reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Uff jaka ulga, jestem po wizycie. Człowieczek ma 3mm, serduszko bije, termin z usg 19.09 🥰.

Załączniki

• 5f1af0ec-0006-4d34-86f7-784e2f8b4522.jpg
    5f1af0ec-0006-4d34-86f7-784e2f8b4522.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 85
Mi najbardziej przeszkadza zapach oleju od frytek. Ostatnio miałam ochotę na fastfooda weszliśmy a jak poczułam ten smród to aż wszystko miałam w gardle. Tak samo mam jak przechodzę gdzie koło miejsca gdzie robią frytki. Tragedia. W domu robimy w piekarniku i jest luzik.

Mi najbardziej przeszkadza zapach oleju od frytek. Ostatnio miałam ochotę na fastfooda weszliśmy a jak poczułam ten smród to aż wszystko miałam w gardle. Tak samo mam jak przechodzę gdzie koło miejsca gdzie robią frytki. Tragedia. W domu robimy w piekarniku i jest luzik.
To ja z kolei mam fazę na frytki, mogłabym je ciągle jeść i to właśnie takie z oleju :D

reklama
Do góry