reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Nie wiem, ale zapytam o co chodzi z tym pytaniem o odział NFZ skoro wizyty są prywatne. Dzisiaj tak mnie babka zaskoczyła pytaniem że odpowiedziałam i tyle a potem sobie myślę po co jej to.

To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....

Załączniki

• received_629165595033201.jpeg
    received_629165595033201.jpeg
    24,5 KB · Wyświetleń: 64
To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....

Cudownie!!! U mnie 6+2 to może też uda się wyłapać serduszko 😍.

bardzo się cieszę 🙂 gratulacje ja mam według apki 6+2, mam nadzieję że jutro wrócę z takimi samymi informacjami 🙂

reklama
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale🤷‍♀️🙈

Ja jakiś czas temu zaliczyłam koszmar baaaardzo realistyczny pt. Poroniłam 🤨 cały dzień się po nim pozbierać nie mogłam
Później miałam taki że mi lekarz na USG powiedział że dziewczynka 🙈
Oby wszystko było na opak 😜

Do góry