reklama
Carolina123
Fanka BB :)
Nie wiem, ale zapytam o co chodzi z tym pytaniem o odział NFZ skoro wizyty są prywatne. Dzisiaj tak mnie babka zaskoczyła pytaniem że odpowiedziałam i tyle a potem sobie myślę po co jej to.
Nadziejaumieraostatnia4
To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....
Załączniki
ŚliwkaWęgierka
To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Cudownie!!! U mnie 6+2 to może też uda się wyłapać serduszko .
Carolina123
bardzo się cieszę gratulacje ja mam według apki 6+2, mam nadzieję że jutro wrócę z takimi samymi informacjamiTo co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
eleonora7
Zaangażowana w BB
U mnie póki co 2 koszmary były, ale codziennie mi się coś śni i te sny są bardzo szczegółowe i takie realne [emoji16]Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale[emoji2368][emoji85]
ŚliwkaWęgierka
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale
Ja dzisiaj miałam sen erotyczny . Aż się obudziłam cała zdziwiona. Ale w sumie było fajnie .
Carolina123
reklama
kosik_3
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale
Ja jakiś czas temu zaliczyłam koszmar baaaardzo realistyczny pt. Poroniłam cały dzień się po nim pozbierać nie mogłam
Później miałam taki że mi lekarz na USG powiedział że dziewczynka
Oby wszystko było na opak
Podziel się: