reklama
kaaarii
Fanka BB :)
MyTo ja zrzucam bombęna weekend
Ktoś już myślał o imionach ?
My dziś zaczęliśmy wymyślać i to będzie ciekawe 9 miesięcy.
holenderka92
my juz tez, dla dziewczynki mamy wybrane dla chlopca mielismy, ale okzalo sie, ze sun naszej przyszlej sasiadki ma tak samo na imie, a babki nie trawie ( tak wiem jeszcze obok siebie nie mieszkamy ) wiec juz sie odechciało no i jeszcze pozostaje inna kwestia, kuzynka narzeczonego bedzie rodzila 3 miesiace wczesniej dziewczynke i mam nadzieje, ze nie podkradnie imieniaTo ja zrzucam bombęna weekend
Patrycja899
Nie. U nas żadnych imion, ubranek, akcesoriów dopóki nie będzie pewności, a przynajmniej minimalnego % zagrożenia. Za pierwszym razem kupiłam buciki, by przekazać mężowi info, a potem żadne z nas nie miało odwagi ich schować. Choć gdzieś tam zawsze przewijały się rozmowy o imionachTo ja zrzucam bombęna weekend
Rachelita
My męskie nawet już mamy wybraneTo ja zrzucam bombęna weekend
Mikkka123
Już się bałam ze tylko ja jestem niezaszczepionaNie, nawet nie planuje
Mymommy
Początkująca w BB
Zakupów żadnych też nie planujemy…a z drugiej strony jak pomyśle, w ciąży z pierwszym synkiem było wszystko idealnie a gdyby nie szybka reakcja lekarza to by dziecka nie było. Na dodatek nikt by nie wiedział…Nie. U nas żadnych imion, ubranek, akcesoriów dopóki nie będzie pewności, a przynajmniej minimalnego % zagrożenia. Za pierwszym razem kupiłam buciki, by przekazać mężowi info, a potem żadne z nas nie miało odwagi ich schować. Choć gdzieś tam zawsze przewijały się rozmowy o imionach
Nastawiam się pozytywnie bo inaczej oszaleje
la_mariquita
Moderator
ja miałam od mamyginekolog i mi się sprawdzał, ale teraz, jak już wiem co mi w nim potrzebne, to chyba wolałabym zrobić sama, ale okaże się jeszczeDziewczyny a czy macie/polecacie jakiś taki gotowy segregator z przegródkami na te wszystkie badania i szpargały , ja jedtem mega niezorganizowana i cos takiego do torebki by mi się przydało
reklama
la_mariquita
Moderator
nie bardzo. Przy synku dłuuuuuuuugo dochodziliśmy do porozumienia, więc na razie nie poruszam tematu, bo się boję propozycji męża Poza tym... ja na razie nawet nie mam pewności czy wszystko jest okej, czy bije serduszko, nic a nic... Cierpliwie poczekam do wizyty lekarza (18.02), będę robić codziennie test, a w poniedziałek chyba pójdę na betę.To ja zrzucam bombęna weekend
Podziel się: