reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
o proszę, u mnie synek z 21.02.2021 😊
U nas się trochę przeciągnęło drugie, bo ja zmieniałam pracę, potem czekałam na umowę na czas nieokreślony. A teraz szykują się zmiany w oświacie i edukacji i słynne lex czarnek, więc mogło się okazać, że nie miałabym pracy od września.
Witam wszystkie mamusie
U mnie termin na 18 wrzesień
Według OM 5 tydzień 5 dzień
Beta 896,po dwóch dniach 2767
Byłam na usg 14 stycznia ,w dzień w którym testy potwierdziły ciążę. Lekarz widział ledwo co pęcherzyk.
Kolejne usg mam jutro,czy w 5t5d będzie już coś więcej widzieć??
To moja 4 ciaza ,pierwsza poronienie potem syn aktualnie 12 lat i córa 8 lat No i teraz taka niespodzianka ,nie spodziewaliśmy się ale już się cieszymy .
No to witam wszystkie mamuśki 😊
Witamy :*

@magda_lena85 u mnie będzie 11 i 9 lat różnicy ;)
Dziewczyny! Wiem, ze do tego dalekaaa droga, ale wasz lekarz prowadzący pracuje w szpitalu gdzie chciałybyście rodzic?
Nie. Pierwszą ciążę prowadziłam specjalnie u lekarza ze szpitala w którym rodziłam a i tak nie trafiłam na jego dyżur, córcia nie chciała zaczekać :D
Takie lęki to norma u każdej mamy. Mnie się dzisiaj śniło, ze poroniłam
@milusia83 wiesz że mi też się dzisiaj to śniło?! :( ale sny podobno trzeba odczytywać na odwrót i tego się trzymajmy!!

Witam nowe koleżanki i gratuluję oczywiście! :)

reklama
Do góry