Ja miałam wynik potwierdzony, i kazał mi przynieść to na wizytę żeby zobaczyć czy napewno. W sumie mam rh- i nie zlecał mi teraz przeciwcialDziewczyny wiecie czy grupę krwi trzeba powtarzać w każdej ciąży, jak ma się już potwierdzony wynik z poprzedniej?
reklama
niunia2324
Fanka BB :)
Ja miałam rowno w 6tyg i jeszcze nie było widać zarodkaDziewczyny czy któraś z was miała robione usg w 5 tyg 5 dniu ?w zasadzie to się już mówi 6 tc? Było widać zarodek?
Patrycja899
Ja miałam w tym czasie i był tylko pęcherzyk ciążowy 9mmDziewczyny czy któraś z was miała robione usg w 5 tyg 5 dniu ?w zasadzie to się już mówi 6 tc? Było widać zarodek?
kaaarii
U nas się trochę przeciągnęło drugie, bo ja zmieniałam pracę, potem czekałam na umowę na czas nieokreślony. A teraz szykują się zmiany w oświacie i edukacji i słynne lex czarnek, więc mogło się okazać, że nie miałabym pracy od września.o proszę, u mnie synek z 21.02.2021
Witamy :*Witam wszystkie mamusie
U mnie termin na 18 wrzesień
Według OM 5 tydzień 5 dzień
Beta 896,po dwóch dniach 2767
Byłam na usg 14 stycznia ,w dzień w którym testy potwierdziły ciążę. Lekarz widział ledwo co pęcherzyk.
Kolejne usg mam jutro,czy w 5t5d będzie już coś więcej widzieć??
To moja 4 ciaza ,pierwsza poronienie potem syn aktualnie 12 lat i córa 8 lat No i teraz taka niespodzianka ,nie spodziewaliśmy się ale już się cieszymy .
No to witam wszystkie mamuśki
Pianka
@magda_lena85 u mnie będzie 11 i 9 lat różnicy
Witam nowe koleżanki i gratuluję oczywiście!
Nie. Pierwszą ciążę prowadziłam specjalnie u lekarza ze szpitala w którym rodziłam a i tak nie trafiłam na jego dyżur, córcia nie chciała zaczekaćDziewczyny! Wiem, ze do tego dalekaaa droga, ale wasz lekarz prowadzący pracuje w szpitalu gdzie chciałybyście rodzic?
@milusia83 wiesz że mi też się dzisiaj to śniło?! ale sny podobno trzeba odczytywać na odwrót i tego się trzymajmy!!Takie lęki to norma u każdej mamy. Mnie się dzisiaj śniło, ze poroniłam
Witam nowe koleżanki i gratuluję oczywiście!
Rachelita
Ja miałam w 6+0 I jeszcze nie było widać echa zarodka. Nie wiem czy to zależy od jakości sprzętu czy od tego, że w USG zarodek jest ok. 5 dni młodszyDziewczyny czy któraś z was miała robione usg w 5 tyg 5 dniu ?w zasadzie to się już mówi 6 tc? Było widać zarodek?
Mikkka123
Ja miałam usg, wstawiałam zdjęcie dokładnie 5+5 był pęcherzyk z ciałkiem żółtym echa zarodka nie było widać jeszczeDziewczyny czy któraś z was miała robione usg w 5 tyg 5 dniu ?w zasadzie to się już mówi 6 tc? Było widać zarodek?
la_mariquita
Moderator
ja miałam w pierwszej ciąży jakoś USG 5-6 tydzień, nie pamiętam i był pęcherzyk, ale lekarz kazał przyjść w 8 tygodniu i wtedy wystawił mi dopiero kartę ciąży.Dziewczyny czy któraś z was miała robione usg w 5 tyg 5 dniu ?w zasadzie to się już mówi 6 tc? Było widać zarodek?
reklama
Podziel się: