Klaudeczka94
Fanka BB :)
U mnie nie widać , u mnie widać tylko wizyty jakie miałam na NFZGdzie to widać na tym koncie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie widać , u mnie widać tylko wizyty jakie miałam na NFZGdzie to widać na tym koncie?
Ale ja juz sie nie moge doczekac tego 28.01 takze podziwiam że ty tyle czekasz. A poza tym moja lekarka od 31.01 idzie na urlop bo ferie takze moze dlatego kazała mi tak szybko przyjśćO to szybko ja dopiero za dwa tygodnie
A po jakim czasie dostawałaś miesiączki przy biochemicznych?
Mdłości to chyba ten dobry znak Ja ubolewam bo poza tym ze czasem lekko brzuch pobolewa to nie mam innych objawów… tez chyba do czwartku zwariuje dobrze że mam studia w weekend
U mnie 5+1 dzień5 tydzień 4 dni
Ale ja juz sie nie moge doczekac tego 28.01 takze podziwiam że ty tyle czekasz. A poza tym moja lekarka od 31.01 idzie na urlop bo ferie takze moze dlatego kazała mi tak szybko przyjść
Witaj w klubie idziemy rowno usg bedziesz miala jeden dzien przede mna, juz nie moge sie doczekacTo ja podobnie, dzisiaj 5+6, kalkulator pokazuje termin na 17.09, ale wolę poczekać co powie ginekolog. W poniedziałek pierwsze usg - stres i podniecenie w jednym.
A ja witam w klubie z dniem usg też mam we wtorekWitaj w klubie idziemy rowno usg bedziesz miala jeden dzien przede mna, juz nie moge sie doczekac