U mnie wychodzi 2 wrzesieńWiększość kalkulatorów wskazuje termin na 1 września, a jak u Was?
reklama
niunia2324
Fanka BB :)
Ja nie chodzę na betę, za duży stresMi pokazuje 6.09
Dziewczyny wszystkie badacie przyrost bety teraz? Bo ja w sumie nawet chciałam iść ale laby były zamknięte u mnie, a teraz to się w sumie zastanawiam czy mi to potrzebne jeszcze.
W poprzednich ciążach nawet mi to do głowy nie przyszło ale widzę że tu na forum to wszyscy raczej sprawdzają...
Lekarza mojego i tak mam już umówionego od dawna na 12.01, więc myślałam że chyba po prostu poczekam już do tej wizyty. To będzie 6+2 u mnie, myślicie że będzie już coś widać?
Też mam wizytę już wcześniej zaplanowaną (7.01) ale to turbo za wcześnie, nie mniej jednak chce pogadać z lekarzem, także sie zgłoszę, a taką na usg chce umówić w 8 tyg.
Oooo cześć Lily Wielkie gratulacje! Byłyśmy razem na kreseczkach Fajnie widzieć kogoś „znajomego” super się cieszę!Hej, dołączam i ja, testy pozytywne od 22 grudnia,
beta 22.12 wynosiła 90.4
Beta 24.12 wynosiła 245
Beta 26.12 wynosiła 540.5
Więc przyrost jest
Termin według OM 3 września ❤
angeliskax
Moderator
Ja lekarza mam na 11.01 U mnie wtedy będzie z OM 6+5. Poszłabym wcześniej ale i tak normalnie do mojego ginekologa termin wolny pierwszy był na połowę lutego, dopiero jak na recepcji powiedziałam jaka u mnie sytuacja była i ze trzeba sprawdzić czy wszystko tym razem jest ok to wcisnęli mnie na 11.01Mi pokazuje 6.09
Dziewczyny wszystkie badacie przyrost bety teraz? Bo ja w sumie nawet chciałam iść ale laby były zamknięte u mnie, a teraz to się w sumie zastanawiam czy mi to potrzebne jeszcze.
W poprzednich ciążach nawet mi to do głowy nie przyszło ale widzę że tu na forum to wszyscy raczej sprawdzają...
Lekarza mojego i tak mam już umówionego od dawna na 12.01, więc myślałam że chyba po prostu poczekam już do tej wizyty. To będzie 6+2 u mnie, myślicie że będzie już coś widać?
Ja chyba jutro zrobię betę oraz progesteron żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i przyrost bety w czwartek.
A i 6+2 u Ciebie zobaczysz czy jest jajo w macicy z pecherzykiem żółtkowym
Ostatnia edycja:
Ojej dziękuję Ci pięknie! Jak miło Tobie tez wielkie gratulacje ( ja nie chciałam już pisać na kreseczkowej grupie bo jednak ostatnie chyba 3-4msc mnie tam nie było i nie chciałam wyskakiwać jak Filip z konopii )ooo! @Luni gratuluje kochana !! :-*
To chyba będzie jakoś 6tc? to coś też już będzie widać, a na pewno będziesz spokojniejsza, że wszystko jest okJa nie chodzę na betę, za duży stres
Też mam wizytę już wcześniej zaplanowaną (7.01) ale to turbo za wcześnie, nie mniej jednak chce pogadać z lekarzem, także sie zgłoszę, a taką na usg chce umówić w 8 tyg.
angeliskax
Moderator
Rozumiem haha, ale fajnie ze sie udalo! Rok 2022 widocznie jest tym naszym rokiem skoro się tyle czasu nie udawało i nagle termin na 2022Ojej dziękuję Ci pięknie! Jak miło Tobie tez wielkie gratulacje ( ja nie chciałam już pisać na kreseczkowej grupie bo jednak ostatnie chyba 3-4msc mnie tam nie było i nie chciałam wyskakiwać jak Filip z konopii )
Życzę nudnych 9miesiecy, jak bedziesz miala ochotę to odzywaj się na priv!
niunia2324
Fanka BB :)
Tak, 6 t., jak bylam w ciąży z synem i poszłam w 6+5 i nie było jeszcze zarodka, przez tydzień chodziłam jak zombie ze stresu i strachu ze znowu coś pójdzie nie tak, chyba chce sobie tego oszczędzić tym razem i wiedzieć już na pewno co i jak gdzieś w 8 -9 tyg.To chyba będzie jakoś 6tc? to coś też już będzie widać, a na pewno będziesz spokojniejsza, że wszystko jest ok
reklama
No wiadomo Ja to właśnie 6+5 idę ale to z uwagi na wcześniejszą sytuacje sprawdzić czy nie będę potrzebowała leków ale i mam nadzieję, że już może będzie coś widaćTak, 6 t., jak bylam w ciąży z synem i poszłam w 6+5 i nie było jeszcze zarodka, przez tydzień chodziłam jak zombie ze stresu i strachu ze znowu coś pójdzie nie tak, chyba chce sobie tego oszczędzić tym razem i wiedzieć już na pewno co i jak gdzieś w 8 -9 tyg.
Macie już jakieś objawy?
Ja tylko ból piersi(którego nie miałam nawet przy @) i lekkie ciągnięcia lub kłucia w podbrzuszu.
Podziel się: