reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie ale masakra jak testy mogą wprowadzić w błąd i jeszcze taka kreska wyraźna
Bardzo mi przykro. Ja tak miałam w sierpniu. Kreska była tak mocna i od razu się pojawiła, ze nie pozostawiała żadnych wątpliwości (test robiony w sb przed weselem) ja cała szczęśliwa ze w końcu się udało w pn od razu poszłam na betę i wyszła 0. Lekarz mi powiedział ze to błąd testu i niemożliwe nawet ze to był biochem, wiec domyślam się jak musisz się czuć ja czulam wściekłość na zmianę ze smutkiem. Ale nie poddawaj się! Trzymam za Ciebie kciuki, żeby szybko „wyszło słońce” ☺️

Szczerze to czuję się jakby mnie ktoś pociągiem przejechał co innego jakby ta kreska nie była widoczna ubzduralabym sobie a co innego taka nie wiem ręce opadają 5 miesięcy starań wszytko jak w zegarku a tu dalej nic 7 lutego idę do lekarza może da się ustalić owulację monitoringiem i będzie lepiej

reklama
Do góry