reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U nas wczorajszy dzień wzorowy. Wszystko można było zrobić przy nim. W nocy zjadł na śpiocha 2 razy. Za to dziś wstal o 8 i puki co 12. 30 i na śpiącego to on nie wyglada😂

Dziewczyny, ja z innego wątku, ale podpowiem Wam, że na bolesne ząbkowanie fajny jest taki lek homeopatyczny camilla czy jakoś tak. Z tego co pamiętam, to takie kapsułki, które się wyciska jak Wit d. Pewnie nie na każdego to działa, ale u mojego synka sam żel nie dawał nic, a w połączeniu z tą camilla było ok (a szło mu po kilka zębów na raz). Używałam tego prawie 6 lat temu, więc nie wiem czy to jeszcze jest dostępne, ale podpytajcie w aptece.

Ja tez w nocy nie spałam od 2 do 5 a cały dom spał.. moja mała to śpi chyba z 20h na dobę dalej.. nie sadze żeby dłużej niż 4h była aktywna taki śpioch się trafił, jak starsza córka ;)

reklama
Do góry