Wiesz że nawet nie pomyślałam o aspekcie wagowym? [emoji38]Dzisiaj idę do dietetyka i umówić dietę pudełkową [emoji85] cieszę się jak na gwiazdkę [emoji38]
reklama
Beata0192
Fanka BB :)
Tak.Czyli zagęszczasz kazdą butelkę?
Mina mojej córki minutę temu - nie będę już jeść! :
Gunka
J
Gunka
Jak kupa po tym kleiku?
Beata0192
Wczoraj i dzisiaj lajtowo. Dzisiaj nawet nie dawałam jej esputiconu na bąki i jest git.Jak kupa po tym kleiku?
Gunka
To same plusy. Ale wam dobrze. Mój to dalej chlusta mlekiem....Wczoraj i dzisiaj lajtowo. Dzisiaj nawet nie dawałam jej esputiconu na bąki i jest git.
Ale nie zagęszczasz już?To same plusy. Ale wam dobrze. Mój to dalej chlusta mlekiem....
Jak mały? dalej zęby męczą? Mój dziś był tak marudny, że już uszami mi wychodziło jego jęczenie
Gunka
Ja mojemu zageszczalam jak mial 4, 5 tygodni. Potem zrezygnowalismy z tego nutritonu bo walił twarde kupy a i nie było powodu bo nie ulewał za dużo. Ale teraz od jakiegoś tygodnia problem wrócił. Ale teraz to już będziemy raczej szli w kierunku zageszczania kleikiem itp niż nutritonem. Tylko czekam do 14stycznia na wizytę u pediatry. Bo do nutritonu mi się nie uśmiecha wracaćAle nie zagęszczasz już?
Jak mały? dalej zęby męczą? Mój dziś był tak marudny, że już uszami mi wychodziło jego jęczenie
Gunka
Mały dzis lepiej w porównaniu do tego go bylo przez święta to o niebo teraz szybko kończę ciasto i siup do wyraAle nie zagęszczasz już?
reklama
Beata0192
U nas dzisiaj chyba pełnia księżyca zrobiła swoje. Kręciła się całą noc pobudki co godzinę od 0:30
Ostatnia edycja: