reklama
Gunka
Fanka BB :)
Już się piątego dorabiać? szybkoJa mam dzisiaj piątkę dzieci cały dzień i jestem sama na polu bitwy trzymajcie kciuki!!
Ja myślę, ze Ty nawet nie zauważysz, że masz jedno więcej pod opieką jesteś zahartowana daj znać, jak byłoJa mam dzisiaj piątkę dzieci cały dzień i jestem sama na polu bitwy trzymajcie kciuki!!
Mój tez tak próbuje siadać. Ale nie znam sie na rozszerzaniu diety. Masz pewnie większe doswiadczenie, to podpowiedz coś jest to tez zależne od kp albo mm?Hej dziewczyny. Jak tam dzisiaj u was? Myślałyscie już nad tym kiedy i jak będziecie rozszerzać dietę? Mój mały się ostatnio wściekł, biorę go za ręce a on się podciąga jakby chciał siadać.
Ja mam dziś do opieki dwójke dzieci- męża słabego koroniarza i małego urwisa, który od 3 nad ranem już ledwo spał
Gunka
Teraz za wiele też nie jestem w temacie matko tobie to ja już współczuję. Żeby to jakoś was obeszłoJa myślę, ze Ty nawet nie zauważysz, że masz jedno więcej pod opieką jesteś zahartowana daj znać, jak było
Mój tez tak próbuje siadać. Ale nie znam sie na rozszerzaniu diety. Masz pewnie większe doswiadczenie, to podpowiedz coś jest to tez zależne od kp albo mm?
Ja mam dziś do opieki dwójke dzieci- męża słabego koroniarza i małego urwisa, który od 3 nad ranem już ledwo spał
Dzięki! Jestem ledwo żywa dziś i czekam aż ja w końcu jakieś objawy korony będę miećTeraz za wiele też nie jestem w temacie matko tobie to ja już współczuję. Żeby to jakoś was obeszło
Gunka
Może nie będziesz mieć. A mąż jakie ma objawyDzięki! Jestem ledwo żywa dziś i czekam aż ja w końcu jakieś objawy korony będę mieć
Kaszle, boli go gardło i jesst bardzo słaby, taki ból jskby zakwasy miałMoże nie będziesz mieć. A mąż jakie ma objawy
Beata0192
Gunka ostatnio Zaufaj Położnej robiły webinar o rozszerzaniu diety z kobietką z Alaantkowe BLW i byłam na nim. Z tego co się dowiedziałam to pierwszy wyznacznik to dziecko przynajmniej nie powinno się przewracać od razu gdy się je posadzi, a najlepiej stabilny siad. Do tego czy dziecko ma nadal odruch wypluwania jak coś podać mu się na łyżeczce, bo to wskazuje na niedojrzałość jeszcze, a trzecie czy kiedy w tym siadzie już będzie czy samo będzie w stanie chwycić kawałek jedzenia i chociaż mniej więcej będzie mieć opanowane trafianie do buzi.Hej dziewczyny. Jak tam dzisiaj u was? Myślałyscie już nad tym kiedy i jak będziecie rozszerzać dietę? Mój mały się ostatnio wściekł, biorę go za ręce a on się podciąga jakby chciał siadać.
U nas jeszcze Ho Ho do tego wszystkie trzy w lesie więc czekamy
reklama
Gunka
To chyba trochę poczekamyGunka ostatnio Zaufaj Położnej robiły webinar o rozszerzaniu diety z kobietką z Alaantkowe BLW i byłam na nim. Z tego co się dowiedziałam to pierwszy wyznacznik to dziecko przynajmniej nie powinno się przewracać od razu gdy się je posadzi, a najlepiej stabilny siad. Do tego czy dziecko ma nadal odruch wypluwania jak coś podać mu się na łyżeczce, bo to wskazuje na niedojrzałość jeszcze, a trzecie czy kiedy w tym siadzie już będzie czy samo będzie w stanie chwycić kawałek jedzenia i chociaż mniej więcej będzie mieć opanowane trafianie do buzi.
U nas jeszcze Ho Ho do tego wszystkie trzy w lesie więc czekamy