reklama
M-agdalena
Początkująca w BB
Cześć
Czy wwyszła Wam kiedyś/teraz toxo igg (+) i igm (+)? Mam już zamówioną wizytę u lekarza, ale stres bierze górę...
Czy wwyszła Wam kiedyś/teraz toxo igg (+) i igm (+)? Mam już zamówioną wizytę u lekarza, ale stres bierze górę...
mamatrojeczki
Fanka BB :)
Hej. Mam tak. Właśnie dziś mam wizytę na 16, i będę też odbierała wyniki na awidnosc igg i zobaczymy co powie lekarz. Ponoć wszystko zależy od awidnosc. Gdy wysoka to dobrze, bo znaczy że przechorowana toxo. Gdy niska to ponoć antybiotyk przez całą ciąże. Dam znać po południu.
Truskaweczka2017
Moderatorka
Dodatnie igg i igm świadczy o świeżym zakażeniu. Powinnaś w takim przypadku zrobić jeszcze awidność. Wtedy będzie wszystko jasneCześć
isanessa
Trzymam mocno!Czekam juz u lekarza, jestem cala w stresie. Trzymajcie proszę kciuki
Katarzynka111
Pewnie że trzymamy!!Czekam juz u lekarza, jestem cala w stresie. Trzymajcie proszę kciuki
Macie tak, że pomimo mdłości macie nagłe zachcianki, ale to takie z gatunku jak teraz tego nie zjem to umrę albo pozabijam wszystkich dookoła? Zbieram się do sklepu, bo mam ślinotok na myśl o fistaszkach
No ja też... mam 36 lat, ale czuje się co najmniej o 10 młodziej, zresztą nawet nie wygladam na swoje lata [emoji28]
Ja mam 31 i nadal mnie pytają o dowód w sklepie[emoji23]
Pewnie że trzymamy!!
Macie tak, że pomimo mdłości macie nagłe zachcianki, ale to takie z gatunku jak teraz tego nie zjem to umrę albo pozabijam wszystkich dookoła? Zbieram się do sklepu, bo mam ślinotok na myśl o fistaszkach[emoji28]
Ja codziennie jem lody jak jakaś opętana[emoji28]
reklama
isanessa
Tak, coś w tym stylu... A najlepsze, że jak zjem coś na co mnie trzęsło, to muszę wywietrzyć i wynieść talerz, bo po fakcie mi zapach przeszkadza...Macie tak, że pomimo mdłości macie nagłe zachcianki, ale to takie z gatunku jak teraz tego nie zjem to umrę albo pozabijam wszystkich dookoła? Zbieram się do sklepu, bo mam ślinotok na myśl o fistaszkach