reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Czy ktos ma problem z oddychaniem tzn z niedrożnym nosem? Czytalam ze od 4 miesiaca to normalne ze sa opuchnięte naczynia i gorzej sie oddycha , strasznie mnie to męczy w ciagu dnia a w ciagu nocy wogole spie z otwartymi ustami 🙆‍♀️🙆‍♀️ niewiem czy cos wogole mozna na to poradzic

reklama
Czy ktos ma problem z oddychaniem tzn z niedrożnym nosem? Czytalam ze od 4 miesiaca to normalne ze sa opuchnięte naczynia i gorzej sie oddycha , strasznie mnie to męczy w ciagu dnia a w ciagu nocy wogole spie z otwartymi ustami 🙆‍♀️🙆‍♀️ niewiem czy cos wogole mozna na to poradzic
Ja mam problem ale raczej z suchym nosem, czasem mi leci krew. Ciężko się oddycha bo tak jakby mnie zatykało, powietrze chyba jest gorzej filtrowane. Mam już tak z miesiąc a zaczęłam 18 tydzien

Mi też ciężko a teraz jeszcze w maseczce to w ogóle dramat :/ No ale w niektórych miejscach jest niezbędna więc trzeba przetrwać.

Ja w każdej ze swoich ciąż tak miałam, jest jeden z przykrych jej objawów :) niedrożny nos :)

Kobiety, która zna już płeć dzieciątka? Myślę że w tym miesiącu już większość z nas powinna mieć możliwość poznania, prawda?

Ja mam problem...od ponad tygodnia mam zatkany nos....🤦 Ciężko się oddycha...

Ja mialam wczoraj potwierdzona, na prenatalnych sugerowal dziewczynke , wczoraj sie potwierdzilo, w 16+1 :)
Mi na prenatalnych lekarz powiedział że jemu wygląda na chłopca ale zobaczymy jeszcze. Spróbuję się w następnym tygodniu umówic na usg to juz pewnie będzie wiadomo. Choć trochę się boję bo od miesiąca nie wiem co się dzieje z dzeckem i cały czas mi się wydaje że coś jest nie tak... Zaczynam panikować trochę przez to wszystko :(

Mi na prenatalnych lekarz powiedział że jemu wygląda na chłopca ale zobaczymy jeszcze. Spróbuję się w następnym tygodniu umówic na usg to juz pewnie będzie wiadomo. Choć trochę się boję bo od miesiąca nie wiem co się dzieje z dzeckem i cały czas mi się wydaje że coś jest nie tak... Zaczynam panikować trochę przez to wszystko :(
Chyba jak kazda z nas teraz panikuje, ale z dzidzia na pewno wszystko dobrze 😍

reklama
Też tak mam, teraz jest dla nas trudny czas . ale na pewno wszystko jest dobrze

Do góry