Ja jeszcze karmie i flaczki są przepisowe, a jestem posiadaczka dość sporego biustu;-). Ale jeszcze w ciąży czytałam, ze piersi po zaprzestaniu karmienia po jakimś czasie wracają prawie do stanu sprzed ciąży- to zawsze jakieś pocieszenie.
reklama
Brzuch niestety też jest fujjjjjjjjjjjjj. i to jest najgorsze, bo cycory wmontuje w stanik i jest dobrze, a specjalnych majtasów nie mam i nie zakryje flaczka brzuszkowego Zostają ćwiczenia, ale jestem za leniwa
Ja tam z mojego biustu jestem zadowowlona - po ciazy podskoczyl mi 2 numery:-) i w koncu mam odpowiednie proporcje do moich szerokich ramion i bioder. Nie jest moze tak sprezysty jak przed ale mi sie podoba! Co do brzucha nie mam flaczka tylko mini;-) oponke ale to zasluga braku cwiczen i objadania sie czasem slodkosciami!
Ja tam z mojego biustu jestem zadowowlona - po ciazy podskoczyl mi 2 numery
Ja też tak chcę ale niestety ja to nigdy nie miałam się czym pochwalić nawet jako karmiąca niewiele powiększył mi się biust aż się boję pomyśleć co będzie jak przestanę karmić
A co do brzucha to nie narzekam jest juz taki jak przed ciążą no chociaż coś dobrego bo przecież nie można mieć wszystkiego prawda? No jakoś się pocieszam:-):-):-)
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ja się nie wypowiadam, bo:
cycore jak mi po pierwszej ciąży podskoczyły z dużego B na D tak mi już zostało do dziś a jak karmiłam to nawet DD czy E było
brzuch mam po pierwszej ciąży straszny a teraz ciut się zwiększył
i generalnie jestem teraz mało proporcjonalna bo najwięcej tłuszczyku mam właśnie na brzuchu i w górnej partii ciała tzw jabłko i najgorsze jest to że najwięcej masy gubie z nóg i robi się to bardzo nieproporcjonalne do reszty
ale lurcze jestem niesystematyczna i z 6 weidera wytrzymałam 20 dni ((((((
cycore jak mi po pierwszej ciąży podskoczyły z dużego B na D tak mi już zostało do dziś a jak karmiłam to nawet DD czy E było
brzuch mam po pierwszej ciąży straszny a teraz ciut się zwiększył
i generalnie jestem teraz mało proporcjonalna bo najwięcej tłuszczyku mam właśnie na brzuchu i w górnej partii ciała tzw jabłko i najgorsze jest to że najwięcej masy gubie z nóg i robi się to bardzo nieproporcjonalne do reszty
ale lurcze jestem niesystematyczna i z 6 weidera wytrzymałam 20 dni ((((((
H
Harsharani
Gość
ja tez Tygrysku, nie martw sie...
o 6w zapomnialam i przypomnialam sobie jak czytalam forum i ktoras z Was pisala ze idzie pocwiczyc...
Ja to znow klepsydra, ale gubie najwiecej z brzucha, a tylek nie chce nic a nic sie ruszyc niestety...
mam pytanie znow do wszystkich...
czy slyszalyscie o silikonowej bazie pod podklad soraya?
Tak sie skusilam i kupilam... ale nie wiem w sumie..jak ona dziala na skore po dluzszym stosowaniu, bo cos mi sie wydaje, ze przykrywa skore i nie jest zbyt dobrze miec to czesto na niej... ja mam bardzo sucha skore, wiec dobrze ze natluszcza troszke..ale kurcze po fakcie kupna zaczelam myslec.
Jak zwykle normalnie...
na cycusie sa latwe cwiczenia...tylko nie chce mi sie ich robic. Nie mam po co i dla kogo (no niby dla siebie, ale nie mam sily na to)
o 6w zapomnialam i przypomnialam sobie jak czytalam forum i ktoras z Was pisala ze idzie pocwiczyc...
Ja to znow klepsydra, ale gubie najwiecej z brzucha, a tylek nie chce nic a nic sie ruszyc niestety...
mam pytanie znow do wszystkich...
czy slyszalyscie o silikonowej bazie pod podklad soraya?
Tak sie skusilam i kupilam... ale nie wiem w sumie..jak ona dziala na skore po dluzszym stosowaniu, bo cos mi sie wydaje, ze przykrywa skore i nie jest zbyt dobrze miec to czesto na niej... ja mam bardzo sucha skore, wiec dobrze ze natluszcza troszke..ale kurcze po fakcie kupna zaczelam myslec.
Jak zwykle normalnie...
na cycusie sa latwe cwiczenia...tylko nie chce mi sie ich robic. Nie mam po co i dla kogo (no niby dla siebie, ale nie mam sily na to)
H
Harsharani
Gość
o kurcze.. ja kupilam niby do cery bardzo suchej, a ty jaka masz?
bo jesli wysusza, to nie mam co jej uzywac...
bo jesli wysusza, to nie mam co jej uzywac...
reklama
Zastrzelilas mnie - nie pamietam. Jak nie zapomne to sprawdze w domu i ci napisze ale chyba jest do normalnej. No ale ja to w ogole mam problematyczna cere. Czesto sie swieci wiec to by wskazywalo na to, ze jest tlusta ale jak tylko nie posmaruje sie mocno nawilzajacym kremem to strasznie sie sciaga i zaczyna luszczyc. Po ciazy zrobila sie chyba troche lepsza (albo w koncu znalazlam swoj krem).
Podziel się: