reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Blimka u mnie też jeszcze ta linia jest co prawda juz bledsza ale jeszcze ciągle jest:-(

Hruda
przyszło moje zamówienie z LAVERA i dorzucili mi pełno próbek w tym balsam i żel dla mężczyzn:-D będzie dla męża tylko jak on słyszy że ma się balsamować to on na mnie dziwnie patrzy faceci uważają że to nie męskie czy u was też tak jest???? A ten balsam co mi poleciłaś jest fajniutki i ładnie pachnie zobaczymy jak się sprawdzą kremy do twarzy.

reklama
Luandzia - bedzie mimilo slyszcze twoje recenzje na temat tej firmy - wszytskie: jak sie rozprowadza, jak pachnie, jak sora sie zachowuje po zastosowaniu i przez caly dzien
Blimka - rozstepy? usunac trwale to tylko laserowo. Jesli twoje przebarwienia wygladaja jak since to moze byc to problem z watraba...
Nuska - fajnie ze juz masz kosmetyki...mojego J nie moge namowic na cokolwiek, bo sie wpienia - musi sam: i zupelnie lekcewazy moja wiedze kosmetyczna, sam wie lepiej, taki typ:wściekła/y:...ignorant!
a ten balsam to z rokitnikimem i pomarancza? bo nie pamietam czy akurat ten ci polecalam...slicznie pachnie:-)...zobaczysz jak skora bedzie gladka i nawilzona:tak:

.
Nuska - fajnie ze juz masz kosmetyki...mojego J nie moge namowic na cokolwiek, bo sie wpienia - musi sam: i zupelnie lekcewazy moja wiedze kosmetyczna, sam wie lepiej, taki typ:wściekła/y:...ignorant!
a ten balsam to z rokitnikimem i pomarancza? bo nie pamietam czy akurat ten ci polecalam...slicznie pachnie:-)...zobaczysz jak skora bedzie gladka i nawilzona:tak:
:tak::tak: tak to ten.

Blimka [/B]- rozstepy? usunac trwale to tylko laserowo. Jesli twoje przebarwienia wygladaja jak since to moze byc to problem z watraba...
O jezu... rozstępy??!! Nie no niestety mam ale na szczęście nie na twarzy!!:-D:-D
to takie raczej plamy, wyglądają jak bym się samoopalaczem posmarowała krzywo:crazy:
mówisz żę wątroba?? kurde przecież nie palę ani nie piję za dużo, nawet niewiele ostatnio jem zapytam się chyba lekarki przy najbliższej okazji co to może być.
mam wrażenie że ostatnio mnie znów anemia dopadła bo jestem niemrawa i śpiąca ciągle.:dry:

a jak tam wasze biusty po karmieniu? moje wygladaja obwiśle :laugh2:. tzn bez przesady ale nie jest juz tak jak bylo przed ciaza... smarujecie sie jakimis mazidlami?
no i ten flak zamiast brzucha... juz zawsze taki bedzie? nosilyscie, czy moze nosicie, jakies pasy sciagajace czy cos w tym stylu?

ja tylko na moment wpadam, zeby powiedziec, ze sie obcielam dzis. nie tak jak chcialam (jak zwykle) ale ponoc ladnie.. czekam do pierwszego mycia, zeby zobaczyc prawdziwy efekt bez fryzjera i sie wkleje:)

Harsh - jestem bardzo ciekawa nowej fryzurki!
Blimka - pręgę miałam mało imponującą i juz mi zeszla. Since pod oczami mi sie kojaza z przemeczeniem i niedospaniem... jestem blisko?
Izabela - moj biust wyglada jak "idź stąd", mam chrapkę na balsam do pielegnacji biustu z firmy Flos-Lek. Poza tym trzebaby wziąć się za naprzemienne prysznice - z ominieciem brodawek - ciepły i chłodny, no i troszke ćwiczen.
Jesli chodzi o flak, czyli brzuch to na specjalne okazje wskakuję w gacie obciskające zakupione na allegro.
Hruda - nasz kosmetyczny dobry duszku, polecisz jakies mazidło na piersi?

?
Izabela - moj biust wyglada jak "idź stąd", mam chrapkę na balsam do pielegnacji biustu z firmy Flos-Lek. Poza tym trzebaby wziąć się za naprzemienne prysznice - z ominieciem brodawek - ciepły i chłodny, no i troszke ćwiczen.
Jesli chodzi o flak, czyli brzuch to na specjalne okazje wskakuję w gacie obciskające zakupione na allegro.
Hruda - nasz kosmetyczny dobry duszku, polecisz jakies mazidło na piersi?
Przyznam sie szczerze nie znam ale zabiegi domowe ktore opisalas powinny sie sprawdzic! Nic wiecej bym nie dodala..no moze odpowiedni biustonosz.

ja tylko na moment wpadam, zeby powiedziec, ze sie obcielam dzis. nie tak jak chcialam (jak zwykle) ale ponoc ladnie.. czekam do pierwszego mycia, zeby zobaczyc prawdziwy efekt bez fryzjera i sie wkleje:)
Harsh ja chcę zdjęcie na zamkniętym czekam i nie po pierwszym myciu tylko juz a potem może być po myciu:-):-)

reklama
Mój flak już na szczęście znika-stosuję kosmetyki Eveline Slim 3D, chodzę też na aerobik. Muszę powiedzieć, że to dość długo trwa, ale efekty są widoczne. Skóra po tych smarowidłach mi się poprawiła-jest gładsza, ale rozstępy i celulit są nadal:crazy: może jak ich dłużej będę używać to się polepszy.......:wściekła/y:
Co do biustu-wielkość wróciła do dawnej-czyli prawie nic, ale też nieco zwisa-smaruję oliwką, ale to chyba nie pomoże:baffled:

Do góry