beti14011984
Fanka BB :)
Beniu raczej na jajo jest na bank bo ja sama to zauważyłam i się potwierdziło i na kurz też podejrzewałam, u mnie mój T. i Miłosz na te cholerne roztocza sa też uczuleni.
No nic to, wzięłam dziś piernaty moje i Maksa i wywlekłam na ganek w mrozie żeby poleżały jak na wsi Ale roztocza przynajmniej wybije
A tak w ogóle pokazuję wam moją Olkę z wtorkowych jasełek, była aniołkiem i włosy jej lokowałam lokówką 1,5 godziny
Zobacz załącznik 418847 Zobacz załącznik 418848 Zobacz załącznik 418849
Ola to ten olinek okrąglinek;-)
śliczna masz córeczke a jaka czarnulka słodka
hejka..dawno mnie nie bylo...jeju .. Marietta jaki slodki widok kochana))) az mi wspomnienia wrocily:****
poczytam co u Was..widze ze beti pisze
witaj kochana :-) ano pisze pisze jak tylko czas pozwala co by nam forum nie umarło do końca heheh
beniaminko ale Juleczka ma fure podobną do mojej Juleczki tylko cała w pink a my mamy czarny śpiworek z różowym środkiem..hmmm szczerze powiem nie lubię czarnego koloru tzn u siebie lubie ale nie u dziecka,no ale mój był po te sanki beze mnie temu brał co jest bo on nie lubi wybierać,przebierać,oglądać...wezmie pierwsze z brzegu oby jak najszybciej opuścić zatłoczony sklep ....no ale już sie przyzwyczailam powiedzialam tylko że jak robi zakupy dla dziecka niech czarne kolry omija szerokim łukiem oooo tak kochana nasze Juleczki to sa jak siostry..taka sama waga piórkowa,takie same fryzurki śliczna ta twoja niunia jest
al mi sie nie chce już dzisiaj nic...od rana zakupy,dokupić prezenty,spozywke itd...potem szybki obiad w miedzy zcasie uspac dizecko,dzis spacerek z braku zcasu odwołany hehe troszke żałuje bo pogoda piękna,słoneczko i lekki przymrozek no ale trudno...potem zrobilam dewolaje,sałatkę selerowa i rybe po grecku...my jak co roku wigilię poza domem pierw 2 godz u tesciowej potem do siostry mojej jedziemy i wracamy w pierwszy dzien swiat wieczorem na drugii bierzemy córe artura i jazda po rodzince do tesciowej potem do artura chrzesniaczki i tak święta zleca :-) sylwester wstępnie w domku przy piwku tzn ja heeh a potem lampka szampana,życzenia i spanie padam dizs na pyszczek mała czasem tak marudzi w ciągu dnia ze chodzi za mna wyje,piszczy i nie wie sama czego chce
spokojnej nocki:-)