reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

witam się z pracy bo w domu nie ma opcji by siąść do kompa :)
porzadki zrobione na wigilie idziemy do rodziców Ł idę w sobotę pomóc w przygotowaniach mały z lekkim karatem juz przeszło tydz. myślę że to alergia bo katar się pojawia rano potem go nie ma troszeczkę wieczorem i znika ;-)ogólnie potrzeba mi odpoczynku jestem zmęczona i chętnie bym się zamkneła w pokoju z czekoladką na gorąco i książką w ręku:rofl2:.

kurcze jak mi się nie chce już pracować ludzi nie ma czas się dłuży.....tym bardziej że szef wysyła mnie jutro na urlop odliczam godziny do 17 :szok:
Beniaminka U nas też pierwsza wyprawa saneczkowa była wczoraj młody wniebowzięty śmiał się ciągle mogło by więcej śniegu napadać :)
Sliczne saneczki ma Juleczka:)
MArietta dasz radę kobieto a CC wcale nie takie straszne ja po 2ch dniach normalnie funkcjonowałam nie bolało mnie tak bym tego znieśc nie mogła p.bólowe dostawałam zaraz po cesarce 3 razy chyba a potem nie było potrzeby jak bym miała znowu rodzić to też bym chciała CC powiem ci że moja szwagierka wyglądała gorzej po SN mimo że drugie dziecko rodziła niż ja po CC szybciej doszłam do siebie niż ona uważam że każdy organizm reaguje inaczej i nie można uogólniać będzie dobrze z taką myślą trzeba iść do porodu to jest moje zdanie nie ma co panikować urodzić trzeba a bez sensu się nakręcać negatywnie:):):happy2:

Beti ja zdałam za 3 razem pierwsze 2 oblałam przez egzam. jeden na łuku bo wyszedł z linijką i powiedział że za daleko o 2 cm sie zatrzymałam od linii a 2gi na mieście.
mam prawko już 7lat nie miałam żadnej stłuczki ani kolizji na kursie nie nauczą Cię jeździć sytuacji na drodze nie da się wyuczyć praktyka czyni mistrza nie ważne za którym razem zdasz uważam że kiedyś było łatwiej zdać teraz sama bym pewnie oblała. będzie dobrze :happy2:
Gaja to już wiesz co do uczula tylko kiepsko z tym białkiem bo to prawie w każdym produkcie oby Maxiu szybko wyrósł z tych alergii:) a jak wygląda temat z Anią??

EDIT: przyszło łóżko dla małego ciekawa jestem jak wygląda :):) i co to będzie za wynalazek:)
napisze Wam po Świętach bo pewnie przed juz się nie uda wejść.
W domu już nam pachnie
Bożym Narodzeniem,
Pachnie już choinką,
Świątecznym jedzeniem.
Siądźmy wraz do stołów
Ciepło i rodzinnie...
Odświętnie, w zadumie,
Słowem... Wigilijnie!
Dzielmy się opłatkiem,
Uśmiechem, darami,
I poczujmy w sercach:
Nie jesteśmy sami!
Niech magia Wigilii,
W to Święto Rodzinne
Uczyni dni przyszłe,
Jakie być powinne.
Niech radość zagości
W sercach na dnie wiele,
Niechaj dni powszednie,
Przemieni w niedziele!
Wesołych Świąt!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Ksiulka :) Widze i u was snieg napadał, ale to samo...troszke za mało jeszcze :) Zycze zdrowia dla Syneczka, a Tobie żeby dzien szybko w pracy minął :tak:

Gaju, jej to ma troche tych uczulaczy, niefajnie :/ Czy w tym wieku to juz miarodajne testy> Moze jeszcze sie zmieni wynik po skonczeniu 3 latek, i tego wam życze.

Beniu raczej na jajo jest na bank bo ja sama to zauważyłam i się potwierdziło i na kurz też podejrzewałam, u mnie mój T. i Miłosz na te cholerne roztocza sa też uczuleni:crazy:.
No nic to, wzięłam dziś piernaty moje i Maksa i wywlekłam na ganek w mrozie żeby poleżały jak na wsi:-p Ale roztocza przynajmniej wybije:tak:

A tak w ogóle pokazuję wam moją Olkę z wtorkowych jasełek, była aniołkiem i włosy jej lokowałam lokówką 1,5 godziny:baffled:

jaselka2 2011.jpg jaselka3 2011.jpg jaselka 2011.jpg
Ola to ten olinek okrąglinek;-)

BENIU tak troche napadało ciężko sankami się jechało lecz radości co nie miara była więc tatuś się poświęcił mogło by dziś popadać jeszcze troszkę :):)
Gaja śliczne włoski ma Twoja córka takie kruczo czarne ale loczków jakoś nie widać ;-)chyba znowu okulary muszę zmienić :zawstydzona/y:piekny aniołek z Oli

rano napisalam ze sniegu brak a w poludnie troszke popruszylo...:) ale tylko tak tyci ze sie delikatnie zabielilo :) poszlismy z malym na spacerek do mojej mamy na rynek powiedziec dzien dobry i myslalam ze nie dojde do domu takie mnie bole zlapaly ze szok:/ wystraszylam sie bardzo i zwolnilam tempo malutkimi kroczkami doczlapalam sie do domku i jakos przeszlo narazie siedze i nic juz nie boli::( uff i cale szczescie to byllo strasznie, wrocily mi wspomnienia z porodu ten sam bol ... wrr , ja ogolnie przy malym procz oliwki pod paszki i linomagu wkolo dupki nie uzywalam nic... mielismy oilatum do kapieli ktore starczylo nam na bardzo dlugo pamietam ze kupilam tylko dwa razy takie bylo wydajne uwazam ze co za duzo to nie zdrowo ale no podstawa musi byc... pampersow uzywam gdyz sa one tansze od pieluszek dada w przeliczeniu bo po kalkulacji za sztuke pampersow sleep&play zaplace 60gr a za szt dada 63gr... 35zl sleep&play w netto... malego sadzam i ucze robic na nocnik odkad zaczal sam siedziec..ale teraz ida zeby juz od ok 2 miesiecy jeden po drugim koszmar kupa rzadka prawie w co drugiej pieluszce i jeszcze ze sluzem (mam nadzieje ze to od zabkow?) i maly sadzany jest na nocnik bo sam mi go przynosi ale: mozemy siedziec nawet dwie godz i nic ubiore mu pieluche 5 min i jest kupa juz nie wiem co robie nie tak :/..
ksiulka również wesołych świat w gronie rodzinnym życze !!!
gaju twoja córka ma tak gęste włosy że tych loków nawet nie widać!! ale Wasze dzieci podobne sa chyba tylko do Ciebie, teraz może pyzucha ale pozniej bedzie niezla laska!!:tak:

reklama
dorotka ja mam egz 29 grudnia :) za tydzien w czwartek :) ohhh tak przydadzą się kciuki :tak::tak:

oj to kciukasy bedziemy trzymac bardzo mocno zacisniete

hejka..dawno mnie nie bylo...jeju .. Marietta jaki slodki widok kochana:)))) az mi wspomnienia wrocily:****
poczytam co u Was..widze ze beti pisze:)

Malgos witaj,oj i mnie sie niepowiem zatesknilo

Benia Julcia przesliczna w tych rozowych saneczkach,a wiesz ze uwielbiam czytac Twoje wpisy;-)

Gaja sliczna dziewczynka,a jakie ma wlosy czarnulka kochana,oj pewnie mega dumna bylas
co do mlodego to mnie alegolog mowila ze robi sie te testy ale miarodajne to moga byc ale dopiero po 5 rz,co lekarz to inna opinia,w tym roku julcysiowi nic nie wyszlo,jak takie historie sie powtorza w przyszlym to znowu jej zrobie bo powiedziala ze jak raz nie wyszly to nie znaczy ze nie ma uczulenia

Marietko kochanie pieknie wygladasz,oj zatesknilo sie za takim kostiumem,oj takie widoki są rozczulajace bynajmniej mnie,pisz smialo jak cosik potrzebujecie
trzymam mocno kciuki za Ciebie,obrocenie malutkiej,szybkiego i bezbolesnego porodu,pamietam mnie,objawow prawie zero,bo w nocy a po 2,5h olis juz byla na swiecie

spokojnej nocy dziewczyny

Do góry