reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Zobacz załącznik 408087mój nowy tatuaż:) jak wam sie podoba?? szczerze:tak:
Zobacz załącznik 408088moja skromna osoba Ja na imprezie:)
Zobacz załącznik 408089a Tu my:)

Mysia618 to jak czeski film, sorry ale wspolne zycie nie polega na dyskusji cyski duze male, a jesli to teraz tak u was wyglada to raczje sie "samo z siebie" nie zmieni, albo wspolna terapia albo szukaj faceta ktory bedzie cie kochal doslownie za nic a nie za twoje cycki i nie wazne czy male czy duze kiedys i tak je grawitacja dopadnie i kazde opadna i co wtedy??

reklama
mysia dziewczyny mają rację ja tez bym go olała to nie facet.... lepiej nie męczyć się z takim kolesiem który jest tykającą bombom nigdy nie wiadomo kiedy znowu zrobi jakiś wybryk albo ci ubliży.. z synkiem może lepiej by ci było poza tym jesteś śliczna młoda napewno byś sobie życie ułożyła. wiem wiem, fajnie się doradza jak się nie jest w takiej sytuacji. Bądź dzielna trzymam kciuki by się wszystko ułożyło po twojej myśli:):)

co tu tak cicho??

mysia dziewczyny mają rację ja tez bym go olała to nie facet.... lepiej nie męczyć się z takim kolesiem który jest tykającą bombom nigdy nie wiadomo kiedy znowu zrobi jakiś wybryk albo ci ubliży.. z synkiem może lepiej by ci było poza tym jesteś śliczna młoda napewno byś sobie życie ułożyła. wiem wiem, fajnie się doradza jak się nie jest w takiej sytuacji. Bądź dzielna trzymam kciuki by się wszystko ułożyło po twojej myśli:):)
zgadzam się ! z takim facetem nigdy nie wiadomo.. po co masz cierpieć!

u nas po staremu, składamy papiery na pozwolenie na budowe :) Majka zasuwa na 2 nóżkach juz super :)
nadal nie mamy butów na zimę :p ale w weekend juz musimy coś kupić.. bo nas przecież snieg zastanie a Maja bez butów :D
wczoraj juz w kombinezonie chodziła bo tak było zimno ;/ :p

Zobacz załącznik 408087mój nowy tatuaż:) jak wam sie podoba?? szczerze:tak:
Zobacz załącznik 408088moja skromna osoba Ja na imprezie:)
Zobacz załącznik 408089a Tu my:)

mysia temat piersi to dla mnie szok, bo ja mam też małe B i jestem gabarytowo duża więc wyglądają jak A ale nigdy mój T. nic mi o nich nie powiedział, udowodnione jest nawet, że faceci co lubią duże piersi i są takimi napaleńcami na nie to zacofani troglodyci:tak: To tak jakbyś ty mu mówiła gdy opuściłby gacie, że jaki ten twój pitolek maluni a ja bym wolała przed nosem widzieć 30 cm pytę, bo co ty takim sprzęcikiem możesz mi zrobić:rofl2:. No nienawidzę takich chłopów, moja szwagierka takiego ma, ona płaska jak deska i ten ciągle jej mówi żeby sobie cycki zrobiła bo na to akurat kasę ma:zawstydzona/y:
Poza tym napiszę Ci, że jesteś tak piękną kobietą, że niejeden ślinotoku by dostał i to na widok twej buzi:tak:

Więcej nie piszę bo tylko sama łacina mnie się ciśnie, jestem ciekawa tylko reakcji teściowej, bo przecież z mężatką i dzieciatą sypiał i to ty jesteś ta zła???

Mysia ja w pełni popieram dziewczyny nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale chyba nie potrafiła bym wybaczyć wiem że przy każdej błachej kłotni bym mu to wypominała ale jeśli masz w sobie tyle siły żeby go zostawić to zrób to jesteś śliczną dziewczyną która na pewno znajdzie sobie faceta który będzie Cię szanował i kochał całym sercem a zachowanie Twojego faceta zostawię bez komentarza bo nie potrafię zrozumieć jak można być tak głupim

a u nas zęby idą na całego dziś przebiła się górna jedynka a ja przez to wszystko padam na ryjek a jeszcze dopadła mnie chyba jakaś jesienna deprecha wszystkiego mam dosyć a szczególnie tego siedzenia w domu bardzo chciała bym iść do pracy i zacząć realizować swoje marzenia i siebie bo teraz czuję że stoję w miejscu :-(

To moja siódma próba napisania posta, komp pada i zjadło mi połowę tego co napisałam. Od nowa zaczynam.

Głos oddany:)

Jakby ktoś jeszcze miał ochotę zagłosować na mojego maluszka
htpp://www.babyboom.pl/konkurs_calgel/index.php?link_do_zdjecia=109
Dzięki!!!

Taka_ja-gratulacje!!!!

Witamy nową mamusię!!!

Mysia-sytuacja nie do pozazdroszczenia,ale pamiętaj Twój Synek nadaje sens Twojemu życiu, a twój mąż nie wie, jakie to szczęście mieć tak wspaniałą żonę i synka!!!

A u nas jak zwykle, lekarz mnie czeka popołudniu, oboje chorzy, Kamil nie spał w nocy, kaszel o katar, Ania go zaraziła.
Pozdrawiam!!!!

reklama
Dzien dobry :)

Wszystkim obecnym chorowitkom, życze szybkiego powrotu do zdrowia. U nas też mały katarek, nic z nim nie robimy, wychodzimy na spacer. Pijemy tylko tran i witaminę C. Oby szybko minęło.

Anitas , zdjecie obejrzałam, wspaniałe :) Pamiętam, że Kamilek iał bardzo szybko pierwsze ząbki :tak: Nie umiem jednak oddać głosu, zdaje się dlatego, że wczoraj zagłosowałam na zdjęcie Ksiulki, a można tylko raz ?
Zdrówka dla Kamilka i Ani !

Także dla Was Ksiulka i Magdzik.

Mysia, przytulam mocno, mocno. Cóż nie będę radzić, może będziecie jeszcze razem, może nie. Zachowanie męża niedojrzałe, szczeniackie.Tej koleżanki także, ale powiem C na pocieszenie, że to bardzo nieszczęśliwa kobieta .Uwierz. Moge jedynie powiedzieć Ci o sobie. Mój mąż pierwszy raz zdradził mnie na weselu kuzyna, moje dziecko miało 8 miesięcy, nie znałam całej prawdy, rodzina wiedziała, ale że my młode małżeństwo nic nie mówili, dla dobra....rodziny. Rozwiodłam się po 18 latach kilkunastu zdradach z jego strony, upokorzeniu, depresji, utracie zdrowia, siebie. Powinnam wiedzieć wcześniej, powinnam podjąc decyzję, stało się jak się stało, niczego dzisiaj nie żałuję, wszystko było mi do czegoś potzrebne, a chociażby do tego by uwierzyć w siebie, i że moja wartość, uroda, mądrość nie zależy od innych, jak mnie widzą, oceniają, kochają czy nie. Żaden chłop nie doda mi poczucia wartości siebie :) Ty jesteś piękną kobietą, młodą i wiele cudownych chwil przed Tobą i Twoim synkiem. Czy z mężem czy bez niego, jesteś tak samo cudowna. A może bez niego rozkwitniesz? Poznasz kogoś wspaniałego? :) Tego Ci z całego serca życzę. I pamiętaj, że nie ma złych decyzji. Trzymaj się dzielnie !

Misiunia, trzymam kciuki za pomyślne załatwianie formalności ! :)

Pięknego dnia dla Was :)

Do góry