Dzien dobry
Wszystkim obecnym chorowitkom, życze szybkiego powrotu do zdrowia. U nas też mały katarek, nic z nim nie robimy, wychodzimy na spacer. Pijemy tylko tran i witaminę C. Oby szybko minęło.
Anitas , zdjecie obejrzałam, wspaniałe
Pamiętam, że Kamilek iał bardzo szybko pierwsze ząbki
Nie umiem jednak oddać głosu, zdaje się dlatego, że wczoraj zagłosowałam na zdjęcie Ksiulki, a można tylko raz ?
Zdrówka dla Kamilka i Ani !
Także dla Was Ksiulka i Magdzik.
Mysia, przytulam mocno, mocno. Cóż nie będę radzić, może będziecie jeszcze razem, może nie. Zachowanie męża niedojrzałe, szczeniackie.Tej koleżanki także, ale powiem C na pocieszenie, że to bardzo nieszczęśliwa kobieta .Uwierz. Moge jedynie powiedzieć Ci o sobie. Mój mąż pierwszy raz zdradził mnie na weselu kuzyna, moje dziecko miało 8 miesięcy, nie znałam całej prawdy, rodzina wiedziała, ale że my młode małżeństwo nic nie mówili, dla dobra....rodziny. Rozwiodłam się po 18 latach kilkunastu zdradach z jego strony, upokorzeniu, depresji, utracie zdrowia, siebie. Powinnam wiedzieć wcześniej, powinnam podjąc decyzję, stało się jak się stało, niczego dzisiaj nie żałuję, wszystko było mi do czegoś potzrebne, a chociażby do tego by uwierzyć w siebie, i że moja wartość, uroda, mądrość nie zależy od innych, jak mnie widzą, oceniają, kochają czy nie. Żaden chłop nie doda mi poczucia wartości siebie
Ty jesteś piękną kobietą, młodą i wiele cudownych chwil przed Tobą i Twoim synkiem. Czy z mężem czy bez niego, jesteś tak samo cudowna. A może bez niego rozkwitniesz? Poznasz kogoś wspaniałego?
Tego Ci z całego serca życzę. I pamiętaj, że nie ma złych decyzji. Trzymaj się dzielnie !
Misiunia, trzymam kciuki za pomyślne załatwianie formalności !
Pięknego dnia dla Was