reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
justynka udanego urlopu
ania fajne podejscie ze skarbonką, ale u nas to by nie przeszło,bo ciocie tylko pytaja o cos dla maluszka a i tak podobnie jak u ktorej z Was czytałam przynosza cos zbędnego, bo maluszka to nie interesuje, a ciotka uwaza ze ma prezent z glowy..to w ogole trudna troszke kwestia, zwlaszcza w tych czasach,przeciez nie chce tak wybrzydzac...Przyznam sie , ze jesli cos maluszkowi nie do konca podpasuje albo od progu widze za male ubranko, to po prostu grzecznie dziekuje i tyle, bez zadnych komentarzy, a jak cos to po cichu sprzedam na allegro, niech sie innym przyda po co ma leZec w szafie no jakos musze sobie radzic, chociaz mama uczyla ze prezentow sie nie oddaje, ech..
hausfrau sliczne zaproszenia, super sie prezentują
gaja nie przejmuj sie pluciem i marudzeniem, przeciez nie co dzien ma super apetyt, moj maly tez nieraz pluje,chociaz mu przewaznie wszystko ładnie wchodzi i nie grymasi,ale zdarza sie ze tylko dwie łyzeczki jakiegos dania zje i koniec pluje i juz
agata ja tez uwielbiam plazowanie! dzieciaki wtedy sa takie szczesiwe i faktycznie po takiej wycieczce zeromproblemów ze spaniem i jedzeniem , bo apetyt wtedy dopisuje . staram sie jezdzic nad morze rowniez jesienia i zimą- mam blisko do morza.
przyszla mamo niezle autko! wprawdzie to od 2 latek przedzial wiekowy, ale na pewno synek bedzie piszczal z radosci nie mowiac o tatusiu? bo przeciez ktos musi ta maszyna sterowac ;-)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie,
alez jestem wymeczona. Jak byla pogoda do kitu, to my mielismy mnostwo wolnego czasu, jak teraz to tatus wciaz na budowie, a ja z Laura na placu zabaw, albo wykorzystuje jej drzemki na przeglad rzeczy niepotrzebnych. Bardzo cierpie, bo musze sie pozbyc wszystkich moich stanikow sprzed ciazy:-( Rozmiar mi sie kompletnie zmienil. Kiedy ja sie doczekam ponownie takiej kolekcji?;-)
Trixi buziaki dla slodziaczka malego. Jest sliczna. Jak Kasia reaguje jakos na siostrzyczke?
Magdzik trzymam kciuki za mieszkanko.
Zmykam szykowac kolacje, bo mi brygada zaraz zjedzie.
Aaa co do jedzenia. Laura miala bardzo dlugi okres niejedzenia. Tfu tfu tfu teraz jest juz ok. Tylko jest jeden warunek- zadnego mielenia

witam się i ja,
ja ostatnio noce do dupy, budzi sie na mleko po 2 razy a resztę nocy rzuca się po łóżku, jęczy albo szuka smoka i krzyczy "dydy"
icon_rolleyes.gif
No zwariować idzie, dobrze że do pracy wstać nie muszę
icon_rolleyes.gif

Dzień dobry kobiety.. chyba dawno nie pisalam ale czytam co dzien ... u nas troche pod gorke no a jak by mozna bylo inaczej przeciez to POLSKA;/ staramy sie o kredyt w pko niby mamy zdolnosc itp ale... (oczywiscie jakies ale..) nie przydzielaja kredytu hipotycznego na gospodarstwo z 2hektarami ziemi a wlascieciele nie rozdziela bo by musieli placic ponad 30tys podatku ... i kolo sie zamyka :/ jest druga opcja mozemy zastawic dom tesciow pod hipoteke ale okazalo sie ze on nie jest wpisany do rejestru i tak jakby go nie bylo i tak latamy od gawla do pawla a czas ucieka :( wierze ze damy rade albo poprostu chciala bym w to wierzyc..
justynko udanego urlopiku
trixi az mi ciarki przeszly kochanie gratuluje Wam ogromnie malenka jest cudowna a jak bedziesz miala tylko chwile to zdaj relacje jak Kasia reaguje .. jak sobie radzicie ,, ja sie tego tak boje jak syncio zareaguje jak do domku wniose nowa dzidzie swiat znow sie obroci jak damy rade..:/
hausfaru piekne zaproszonka , a ja nawet gapa nie pomyslalam aby cos zrobic , ale wczoraj i tak sie dowiedzialam ze chrzestny nie raczy byc na urodzinach pff fajnie nie ma jak liczyc na rodzine ze strony meza ...
gaju my tez sie budzimy w nocy siadamy z zamknietymi oczami i bach w szczebelki a krecimy sie jak wskazowka od zegara (ta najdluzsza :D )
przyszła mamo świetny prezencik maly (I duzy) napewno bedzie szczesliwy:)
Co na obiad?: wczoraj pomidorowa i mielone moze cos prponujecie bo mi brak pomyslow ja moge robic tylko nie wymyslac..
musze zmienic pania gin bo bylam w poniedzialek i nic kompletnie nie wiem.. zbadala pogapila sie w monitorek po czym rzekla: "No taki równy dzieciak" a jak zapytalam o plec i wymiary to odrzekla " najwazniejsze ze serce wali a wymiary tez nie sa wazne" i wez czlowieku gadaj z dupa !
milego dnia kobietki kochane!

Hausfrau zaproszenia super :) my zaproszeń nie robimy, ale ja bym nie wytrzymała bez jakiegoś gadżetu i w ramach podziękowania dla gości chcę zamówić magnes na lodówkę coś jak to tylko, że jedno zdjęcie będzie zaraz po urodzeniu i pod nim napis Aleksander i data urodzenia i drugie zdjęcie z teraz i pod nim napis mam już rok :)
Zaproszenie na chrzest 5x10 cm - wzór MZC001 - 2.33PLN : MagnesyNaLodowke.eu, Magnesy na lodówkę z Twoim zdjęciem, zaproszenia ślubne, magnetyczne kalendarze, oryginalne prezenty

przyszła mamo u nas dziadek (mój tato) choruje na coś takiego dla wnusia :) hihi bo mały też w aucie by pół dnia mógł spędzić

mb_1 ja się po ciąży cieszyłam, że zostało mi 4 kg bo wreszcie mogłam chodzić w większej części moich ubrań z szafy a teraz znowu 43 kg i nic a nic nie chce przybyć, ale przy dziecku mam aktywny tryb życia ;p

gaju u nas to samo noce bez sensu od kilku dni, chyba przez to że problemy z brzuchem i kupką...ehhh...kiedy ja się wyśpię...

marietta powodzenia z domem. Tak to z tymi bankami jest... Też czasami chciałabym mieć swój własny, ale jak pomyślę, że mąż przy dziecku to niezbyt pomaga tylko cały czas się użala, że nie jest maszynką do robienia pieniędzy...bo ja to całymi dniami leże do góry dupą i nic nie robię. Dziecko bawi się samo ubiera samo je samo i nosi się na rękach samo...a tak to przynajmniej moja mama przyjdzie z pracy to godzinkę z nim posiedzi a ja mam czas żeby sprzątnąć to co z nim się nie da usiąść i kawę spokojnie wypić.

reklama
Do góry