reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Trixi pięknusia... już tęsknię za takim maleństwem :) Trzymam kciuki żeby wszystko Wam się poukładało i żeby dziewczyny były megagrzeczne :) no i wracaj szybko do siebie po porodzie

Trixi jaka duża piękna dziewczynka i jakie bystre spojrzenie, jak u starszego dziecka. Ile ważyła?
Ja dzisiaj nie popiszę znowu bo zaraz będziemy mieli gości. Laurki roczkowa imprezka przełożona na środę bo chrzestna ugrzęzła na Węgrzech, samochód padł i dopiero w poniedziałek ktoś ma im go naprawić:wściekła/y:.

Witam!
Maly drzemie wiec poczytalam was troche.u nas dzisaj ladnie wiec pewnie po drzemce smigniemy na pl.zabaw,On to w domu nie posiedzi,jak pada i siedzimy w domu to non-stop wyje i idzie do drzwi chce na dwor,kocha byc na dworze,a jak wracamy z dwioru to ryk przed drzwiami,uwielbia towrzystwo dzieci.
Chodzenie mu idzie coraz lepiej sam wstaje i drepta.
TRIXI sliczna dziewczynka gratuluje i zycze zdrowka malej,a ty wracaj do formy szbciutko!
U nas dzisaj na obiadek zupka kalafiorowa i maz na ryby pojechal wiec swieza rybka dzisaj mniammm.
A tak pozatym to malutki szybko sie uczy,(uwielbia ciaglnac za wlosy i grysc,a zwlaszczca mame w sutka!!),jeszcce miesiac i jakos trzeba bedzie oduczyc cyca az sie tego boje bo to cycoholik ,w nocy to 2 razy doi czasami raz,a czesto sie budzi zeby tylko zlpac sutka i zasnie odrazu.
Oki uciekam pocztac jeszcze ,bo zaraz maly terrorysta sie zbudzi i koniec czasu dla siebie:)
ZYCZE MILEJ NIEDZIELI!!

Ostatnia edycja:
Trixi śliczna - gratuluję i w miarę możliwości pisz jak to jest przy takiej małej różnicy wieku :)

A tak by the way witam :)
My od 1,5 godz na nogach, koło 9 muszę na zakupy wyskoczyć dla Maksa of kors, normalnie finansowo on kosztuje że hej ;) No i starszakom po wędlinę, kupiłam im w pt 30 dag wędliny tylko dla nich wczoraj rano już jej nie było:-p No jedzą jak gąsienice;-)

Składam zaległe zyczenia urodzinowe dla Wiktorrii (Angelus) i Kacperka (Magdzik). Dzieciaczki zycze Wam przede wszystkim duzo zdrowkai beztroskiego dziecinstwa. Sto lat!!!

Justyna
udanego urlopu zycze
Gaja no to tylko sie cieszyc ze dzieciaki apetyt maja
no i bym zapoomniała Trixi sliczniusia ta twoja Ania

i juz uciekam bo mały przy nodze stoi:-D

reklama
Trixi Anulka przepiękna :) hihi ja już chyba zapomniałam jak Olek był taki hihi.

85justyna miłego urlopowania. My byliśmy już nad morzem. Planujemy teraz tylko jakiś jednodniowy wypad do zoo.

Wszystkiego najlepszego dla Kacperka dla Wiktorii i Laurki :) grzecznych rodziców Wam życzę dzieciaczki hihi
bo ja ze składaniem tych życzeń to opóźniona jestem.

Do końca sierpnia chcę złożyć podanie o pracę, bo mam ofertę, ale przyznam, że się tego boję jakby okazało się, że dostanę tę pracę...chodzi o małego oczywiście...teściowa z nim nie zostanie...nie chce do nas przyjeżdżać a ja nie będę dziecka o 5 zrywała i tam wiozła, a zresztą jak będzie tam to obawiam się że będzie czas spędzał wyłącznie przed tv.
Więc będę skazana na opiekunkę i boję się tego...wolałabym jakąś panią taką rozsądną najlepiej tu ze znanych kobietek z okolicy...szkoda że moja mama pracuje i nie może się nim zając. Oczywiście życzę jej żeby pracowała, tylko wolałabym ją na emeryturkę już wysłać ;p ale jej duużo brakuje nawet do wcześniejszej...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry