reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

trixi wielkie gratulacje, szybkiego powrotu do formy:tak::tak::tak:

Andzia rosnij zdrowo!:-D
ale swietnie dzieci z 11msc roznica wieku:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też zrobiłam zaproszenia sama ale przez program. Wstawiłam tam trzy fotki Maxa, wierszyk i tekst zaproszenia.
Wklejam teksty jakby ktoś szukał:

Minął właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłem całkiem mały,
już urosłem-pewnie wiecie.

10. września o godzinie 16-stej
zapraszam Cię/Was
na Moje Pierwsze Urodzinki,
które świętować chciałbym
z wesołą minką,
wraz z moją całą rodzinką
- Maximilian

Też napisałam ten tekst dla chrzestnych.

Gratulacje dla Trixi i dla Laurki urodzinowo:)

Hausfrau mój Wiki też od jakiegoś czasu pije z takich butelek (i z niczego więcej nie chce) a nauczyła go pić moja siostra, jak ja to zobaczyłam to byłam w szoku... 1

a tak pozatym to my odstawiamy się od cyca, na początek zrezygnowaliśmy całkowicie z cyca w dzień, dostaje tylko na dobranoc :-)

Miłego dnia życzę wszystkim

Co za ranek
b040.gif
Mały wczoraj mimo czopka długo walczył zanim zasnął. Dzisiaj rano obudziła go kupa i już chciał się bawić ale widzę, że jeszcze niedospany. Ale czasami już tak ciągnie aż do obiadu. Po godzinie Max zmienił się już w wyjca i dałam go do łóżeczka. Teraz śpi a ja mogę napić się KAWY
c060.gif

Hej :)
Ale wiesci! :))) Trixi serdeczne, ogromne gratulacje, witaj Aniu na świecie !!!!!

Dzisiaj ostatni dzien późnej popoludniówki w pracy i dobrze, bo dziecko mi się wieczorem głodzi, nie chce tknąć nawet butli z piciem, odciągam ale jak widzi smoczek na butli to dostaje furii, wczoraj złapała za sutek tatę i nic a nic nie leciało, zasypia w płaczu i ja karmię ją około 23 jak wracam, niedobrze. Zjada za to 3x dziennie zupkę, obiadek, ziemniaki :szok: bo nic butlowego nie tyka, niekapka tez nie ruszy, matko jak to prztrwac, to odstawianie nie bedzie łatwe.

Lecę z Julką na plac zabaw na skytepark, to brat pojezdzi na desce a Julka się pohuśta :)

Miłego dnia,postaram sie nadrobic w weekend :)

ale mnie tu dawno nie było....
jakos mi dziwnie po tak długiej przerwie pisać :/ :)

macierzyństwo razy dwa plus praca na cały etat powodują że brak mi czasu na forum :((((((

ale moze małymi kroczkami znów się tu zadomowie :))

TRIXI GRATUUUUUUUUUUUUUUUULACJE DUZO ZDRÓWKA I WYTRWAŁOŚCI :*

witam sie i ja :-)))
ja z gratulacjami :-)
TRIXI GRATULUUUUUUUUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piszecie o piciu i odstawianiu...tym co Niunie nie chca pić z niekapka(moja ciumka, ale musi się jej strasznie chcieć pić)..spróbujcie zwykłą rureczkę!!! Moja na początku tak ciągnęła, ze zapominala połykać..a od wczoraj..super!!!! wypiła w taki sposób dwie szklaneczki picia wczoraj...gorzej u nas z nocką..jak nie dam cycka choć na minutkę to nie fajnie jest...próby włożenia butelki kończa się wieeeeeeelkim krzykiem..ale po mamusi taka rozdarta :-)
miłego dnia

Tosia mam tak samo jak Ty w nocy :/ w dzien bez problemu pije z butli mleko lub herbatke (chodz czas juz najwiekszy na wprowadzenie niekapka) za to w nocy tylko cyc czasem raz a czasem nawet i 5 razy musze księżnej go podać :(((( we wrześniu zaczynam urlop więc mam postanowienie żeby odstawić niunie ciekawe czy sie uda:sorry::sorry: jak dla mnie niusia juz jest taka duza ze z cyckiem moze sie smiało pożegnać.... boje sie ze później z każdym miesiącem będzie coraz trudniej...

reklama
dziewczyny co do picia to u nas się sprawdziła woda kubusia ona ma fajny dziubek bo jak młody nie pociągnie to nie poleci kacper już od 3 msc z niej pije a teraz to już nawet nie musi mieć tego zabezpieczenia

Do góry