reklama
Ja też zrobiłam zaproszenia sama ale przez program. Wstawiłam tam trzy fotki Maxa, wierszyk i tekst zaproszenia.
Wklejam teksty jakby ktoś szukał:
Minął właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłem całkiem mały,
już urosłem-pewnie wiecie.
10. września o godzinie 16-stej
zapraszam Cię/Was
na Moje Pierwsze Urodzinki,
które świętować chciałbym
z wesołą minką,
wraz z moją całą rodzinką
- Maximilian
Też napisałam ten tekst dla chrzestnych.
Gratulacje dla Trixi i dla Laurki urodzinowo
Hausfrau mój Wiki też od jakiegoś czasu pije z takich butelek (i z niczego więcej nie chce) a nauczyła go pić moja siostra, jak ja to zobaczyłam to byłam w szoku... 1
a tak pozatym to my odstawiamy się od cyca, na początek zrezygnowaliśmy całkowicie z cyca w dzień, dostaje tylko na dobranoc :-)
Miłego dnia życzę wszystkim
a tak pozatym to my odstawiamy się od cyca, na początek zrezygnowaliśmy całkowicie z cyca w dzień, dostaje tylko na dobranoc :-)
Miłego dnia życzę wszystkim
Hausfrau
Fanka BB :)
Co za ranek
Mały wczoraj mimo czopka długo walczył zanim zasnął. Dzisiaj rano obudziła go kupa i już chciał się bawić ale widzę, że jeszcze niedospany. Ale czasami już tak ciągnie aż do obiadu. Po godzinie Max zmienił się już w wyjca i dałam go do łóżeczka. Teraz śpi a ja mogę napić się KAWY
Beniaminka
Fanka BB :)
Hej
Ale wiesci! )) Trixi serdeczne, ogromne gratulacje, witaj Aniu na świecie !!!!!
Dzisiaj ostatni dzien późnej popoludniówki w pracy i dobrze, bo dziecko mi się wieczorem głodzi, nie chce tknąć nawet butli z piciem, odciągam ale jak widzi smoczek na butli to dostaje furii, wczoraj złapała za sutek tatę i nic a nic nie leciało, zasypia w płaczu i ja karmię ją około 23 jak wracam, niedobrze. Zjada za to 3x dziennie zupkę, obiadek, ziemniaki bo nic butlowego nie tyka, niekapka tez nie ruszy, matko jak to prztrwac, to odstawianie nie bedzie łatwe.
Lecę z Julką na plac zabaw na skytepark, to brat pojezdzi na desce a Julka się pohuśta
Miłego dnia,postaram sie nadrobic w weekend
Ale wiesci! )) Trixi serdeczne, ogromne gratulacje, witaj Aniu na świecie !!!!!
Dzisiaj ostatni dzien późnej popoludniówki w pracy i dobrze, bo dziecko mi się wieczorem głodzi, nie chce tknąć nawet butli z piciem, odciągam ale jak widzi smoczek na butli to dostaje furii, wczoraj złapała za sutek tatę i nic a nic nie leciało, zasypia w płaczu i ja karmię ją około 23 jak wracam, niedobrze. Zjada za to 3x dziennie zupkę, obiadek, ziemniaki bo nic butlowego nie tyka, niekapka tez nie ruszy, matko jak to prztrwac, to odstawianie nie bedzie łatwe.
Lecę z Julką na plac zabaw na skytepark, to brat pojezdzi na desce a Julka się pohuśta
Miłego dnia,postaram sie nadrobic w weekend
ale mnie tu dawno nie było....
jakos mi dziwnie po tak długiej przerwie pisać :/
macierzyństwo razy dwa plus praca na cały etat powodują że brak mi czasu na forum (((((
ale moze małymi kroczkami znów się tu zadomowie )
TRIXI GRATUUUUUUUUUUUUUUUULACJE DUZO ZDRÓWKA I WYTRWAŁOŚCI :*
jakos mi dziwnie po tak długiej przerwie pisać :/
macierzyństwo razy dwa plus praca na cały etat powodują że brak mi czasu na forum (((((
ale moze małymi kroczkami znów się tu zadomowie )
TRIXI GRATUUUUUUUUUUUUUUUULACJE DUZO ZDRÓWKA I WYTRWAŁOŚCI :*
tosia1
zakochana mama
witam sie i ja :-)))
ja z gratulacjami :-)
TRIXI GRATULUUUUUUUUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piszecie o piciu i odstawianiu...tym co Niunie nie chca pić z niekapka(moja ciumka, ale musi się jej strasznie chcieć pić)..spróbujcie zwykłą rureczkę!!! Moja na początku tak ciągnęła, ze zapominala połykać..a od wczoraj..super!!!! wypiła w taki sposób dwie szklaneczki picia wczoraj...gorzej u nas z nocką..jak nie dam cycka choć na minutkę to nie fajnie jest...próby włożenia butelki kończa się wieeeeeeelkim krzykiem..ale po mamusi taka rozdarta :-)
miłego dnia
ja z gratulacjami :-)
TRIXI GRATULUUUUUUUUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piszecie o piciu i odstawianiu...tym co Niunie nie chca pić z niekapka(moja ciumka, ale musi się jej strasznie chcieć pić)..spróbujcie zwykłą rureczkę!!! Moja na początku tak ciągnęła, ze zapominala połykać..a od wczoraj..super!!!! wypiła w taki sposób dwie szklaneczki picia wczoraj...gorzej u nas z nocką..jak nie dam cycka choć na minutkę to nie fajnie jest...próby włożenia butelki kończa się wieeeeeeelkim krzykiem..ale po mamusi taka rozdarta :-)
miłego dnia
Tosia mam tak samo jak Ty w nocy :/ w dzien bez problemu pije z butli mleko lub herbatke (chodz czas juz najwiekszy na wprowadzenie niekapka) za to w nocy tylko cyc czasem raz a czasem nawet i 5 razy musze księżnej go podać ((( we wrześniu zaczynam urlop więc mam postanowienie żeby odstawić niunie ciekawe czy sie uda jak dla mnie niusia juz jest taka duza ze z cyckiem moze sie smiało pożegnać.... boje sie ze później z każdym miesiącem będzie coraz trudniej...
reklama