reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Taka_ja myślę, że nie masz się czym denerwować. Ja byłam wczoraj na takim badaniu i lekarz, który jest jednym z niewielu specjalistów z certyfikatem w Polsce w tym temacie powiedział mi, że im dłużej się mierzy (chodzi o minuty) tą przezierność tym jest ona mniejsza - i prawdopodobnie jest to lepiej, gdy dłużej się ją mierzy. Ty nie możesz się tak martwić bo wszystko masz w normie :) a każdy sprzęt jest inny. Skoro czas tu też odgrywa rolę,trzeba patrzeć tylko i wyłącznie na to czy wynik mieści się w normie. Ja dokładnie za tydzień idę ponownie na badania główne, więc mogę Cię dla spokoju poinformować czy u mnie też wyszedł inny wynik....a na pewno wyjdzie :) Głowa do góry i nie wymyślaj już problemów. Pamiętaj, że pozytywne myślenie działa cuda !! Więc myśl pozytywnie i dużo się uśmiechaj :) Pozdrawiam

reklama
Kerna fajnie ze juz po wszystkim, tzrymaj sie cieplo, wypoczywaj i wracaj do nas ;) Przynajmniej zaliczylas darmowe "wakacje" pod palma w slonecznej hiszpanii i do tego dohhhhtor przystojny ;))) Buziaki

Ja uciekam spac bo jakas padnieta jestem. Jutro laba, postanowilam spac ile wlezie;) Slodkich snow Babeczki

Korba a ile miało twoje miało maleństwo?,bo moje miało w 12tc-5,43cm....Ponoć chłopcy są więksi niz dziewczynki....:cool2:
ja jak byłam na usg w 12tyg3dn mój dzidzius miał 60mm
czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciacho:tak: po zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali. :tak:
Kerna dobrze ze jest juz po wszystkim,wracaj szybciutko do formy,buziaki

hii Ja tez staram sie nie czesto pic, ale mam taka chcice na pepsi ze szok.I tak sobie tłumacze ze jak organizm tak sie strasznie tego domaga to chyba choć szklaneczne dziennie trzeba.

A ja po pepsi mam biegunke:) moje dzidzi chyba nie przepada za pepsi:)

Dobra dziewczynki ja też spadam sie wyspac bo jutro na rano na uczelnie:/
Takze słodkich snów i do jutra:)

Ostatnia edycja:
Dobranoc dziewczyny :-) Rano napiszę, jak poszło na naszych badaniach prenatalnych. Dzisiaj idę spać uśmiechnięta i jeszcze szczęśliwsza ,śpijcie smacznie .papa :-)

reklama
czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciacho:tak: po zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali. :tak:

kerna miło Cię widzieć ;-)
teraz szybciutko wracaj do domku i na forum;)
pogłaskaj brzuszek od forumowych e-ciotek ;-) ;-)

Dobrej Nocki laseczki :-)

Do góry