Czesc dziewczyny!!!
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie bo jakos brakuje czasu zeby do was zagladac
czasami uda mi sie troche poczytac, ale zeby odpsac...
ale widze ze nas coraz mniej pisze niestety na bb, albo coraz zadziej po prostu
jesli chodzi o nas to nic nowego Lenka coraz cwansza duzo powtarza slowek po braciszku
wlosow jak na lekarstwo prawie brak hehe
no i jak narazie 8 ząbkow i ani jednego wiecej;-)na spacerkach to najchetniej pieszo poza wozkiem co czasami bywa uciazliwe
oj ja chce juz wiesne i ciepelko 18-20st :-)
lenka warzy jakies 12kg wiec nie jest juz taka malutka hehe ale wysoka tez jest my kupujemy ciuszki tak na 92 aktualnie ,ale rozmiar rozmiarowi nierowny wiec roznie to bywa
lilu-3maj sie cieplo nawet sie nie obejrzysz jak bedziesz szalala z lily i jej mlodszymi braciszkami ,ale tezz radoscia walne sie na wyrko brzuchem za ciebie heh
ok musze uciekac domek ogarnac odkurzyc i cos ugotowac
buziaki dla wszytkich wrzesniowek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie bo jakos brakuje czasu zeby do was zagladac
czasami uda mi sie troche poczytac, ale zeby odpsac...
ale widze ze nas coraz mniej pisze niestety na bb, albo coraz zadziej po prostu
jesli chodzi o nas to nic nowego Lenka coraz cwansza duzo powtarza slowek po braciszku
wlosow jak na lekarstwo prawie brak hehe
no i jak narazie 8 ząbkow i ani jednego wiecej;-)na spacerkach to najchetniej pieszo poza wozkiem co czasami bywa uciazliwe
oj ja chce juz wiesne i ciepelko 18-20st :-)
lenka warzy jakies 12kg wiec nie jest juz taka malutka hehe ale wysoka tez jest my kupujemy ciuszki tak na 92 aktualnie ,ale rozmiar rozmiarowi nierowny wiec roznie to bywa
lilu-3maj sie cieplo nawet sie nie obejrzysz jak bedziesz szalala z lily i jej mlodszymi braciszkami ,ale tezz radoscia walne sie na wyrko brzuchem za ciebie heh
ok musze uciekac domek ogarnac odkurzyc i cos ugotowac
buziaki dla wszytkich wrzesniowek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)