reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

trixi ogromniaste gratulacje dla Ciebie:-):tak:

anitas brawa dla raczkujacego Kamilka:tak:

Hej:)

I u nas pogoda niepewna, mial byc basen lesny, a siedzimy w domu, Julka zasnela a my nie wiemy co dalej, wszystko zalezy od pogody. A jutro do pracy buuu.
KasikN, ale mamy jesien tego lata, no nie? :) W nocy tez źle śpimy, kiedy przespimy cala noc, moze za 3 lata ;)

Beniaminko
oj masz racje z ta pogoda:szok:, az strach pomyslec jaka bedzie jesien.
I o nocy przespanej tez marze:tak:, ale nie narzekam tak bardzo, oby gorzej nie było:no:
I miałąm spytac, jak Julcia znosi wieczorki bez cycola gdy pracujesz na popołudniowa zmiane?

ropucha
spoznione zyczenia dla szanownej jubilatki, duzo zdrowka i sto latek!!!

małgos
to brawa dla biegajacego Dawidka:tak:. A przygotowan do slubu zazdoszczam, wierz mi sa najfajniejsze:tak:, bo sam slub i weselicho to Ci przeleca nie wiadomo kiedy:szok:. Bynajmniej u mnie tak było, wiekszosc sytuacji dopiero sobie przypomniałam jak płytke obejrzałam. I o ile dobrze pamietam to niecały miesiac Ci został?

przed chwila uporałam sie ze sterta prasowania:happy::happy:, ale składac juz mi sie nie chce:eek:...moze krasnoludki poskładaja:-p

Cos jeszcze miałam dodac, ale oczywiscie zapomniałam:cool::sorry:

reklama
witam!! trixi gratulacje przeogromne ... jak to zlecialo ... az mi ciary przelazly po cialku poczułam sie jak w zeszlym roku czytaja o skurczach i pierwszych skarbach po drugiej stronie achh... no to teraz nastepna wrzesniowa beda ja ;/ o matko juz sie zaczynam bac ten czas tak pedzi ... dziewczyny staramy sie o kredyt na domek trafila sie okazja za atrakcyjna cene piekne gospodarstwo jest.. prosze ja takze o magiczne kciuki aby banki byly nam przyjazne :) kernus zostaniesz nasza mróweczką wrzesniowa :):*
o jej to juz tak pozno a ja robilam grzybki o 10 zaczełam ale jutro bedzie smacznie :p (grzybki takie z ciasta z masa mniam :p:p) ide spac dobranoc mamuski:)
ps. oprocz bolu gardla u mnie juz ok, prawie:/

Trixi gratulacje!!! jejku az mi łzy w oczach staneły :p

i wszystkiego najleprzego dla dzieciaczków które obchodziły swoje 1 urodziny, sto lat maleństwa :*:)))

merietta: jak kredyt na dom to ja trzymam mocno kciuki !!! bo z tymi bankami to jest strasznie;///.. eh wiem cos o tym u nas miało to trwać miesiąc a banki wszystko przeciągały az w koncu nie kupiliśmy domu a kredyt dostaliśmy ehhh;/

u nas znowu gorąco ;/ ;p Maja jest marudą to chyba przez ząbki ale narazie nic nie wychodzi;/ nooo i zapomniałam co miałam napisac :p
oglądalismy działki ale facet nam pokazał takie których ceny były powalające ;| 230000 za 7 arów masakra ;/
to sami sobie tansze znaleźliśmy :p
nie wiem co robic bo marzy mi sie druga dzidzia a tu ani działki jeszcze nie mamy, od października znowu studia ;/ chociaż kombinuje zeby tylko na egzaminy chodzic eh;/

w ogole zauważyłam cos dziwniego :p nie karmiłam Mai piersią a ostatnio pojawił sie u mnie pokarm hahaha :p toreche dziwne :p po roku prawie ;||

Witam!

Trixi ma drugą córeczkę... nasze dzieciaczki obchodzą powoli pierwsze urodziny
g020.gif
g020.gif
g020.gif

Kiedy ten czas zleciał????? A ja myślałam, że te nieprzespane noce i nieprzytomne chodzenie po ścianach nigdy się nie skończą.

A tu mój Maluch wczoraj zajada samodzielnie loda na patyczku i jak mu mówię daj kuzynce kusik (całusa od niemieckiego kuss) on pochyla się nad nią i dotyka buzią jej buzi, potem łapie piłkę i kula ją w naszą stronę...

Jejciuuuuuuuu....

Trixi gratulacje! Zazdroszczę :)
Mój mąż mówił, że nie chce mieć 3 dziecka a teraz przebąkuje, że 3 musimy zrobić bo on chce mieć trójkę.
Wczoraj miałam wypadek na rowerze i skończyło się w szpitalu. Na szczęście to nie złamanie. Ale sprawna mam tylko 1 rękę a dzieci 2 :( z czego Bartek z rak nie schodzi. Będę musiała kombinować.
Miałam coś napisać jeszcze odnośnie waszych postów ale zapominałam co :/

Uciekam teraz, bo rozpoczynam poszukiwania jakiś fajnych zaproszeń na roczek.
ja zawsze sama robię. Są originale i takie jak ja chce :)

Zmykam bo ręka daje się we znaki.

Dziękuję za życzenia dla Laurki. Zleciał roczek błyskawicznie, aż się wierzyć nie chce że to maleństwo na pierwszych zdjęciach to moje dziecko.
No i ogromne gratulejszyn dla Trixi :) Niech się Ania zdrowo chowa.
Marietta to trzymam kciuki żeby dali Ci ten kredyt i jeszcze połowę umorzyli :)
Małgoś wspaniałego ślubu i szlonego weselicha, no przespanej nocki poprzedzającej to wydarzenie.
Hrabina nadal nie chodzi sama ale widać że coraz lepiej utrzymuje równowagę, myślę że jeszcze z tydzień, góra 2 i będzie człapać na dwóch.

Ja też zrobiłam zaproszenia sama ale przez program. Wstawiłam tam trzy fotki Maxa, wierszyk i tekst zaproszenia.
Wklejam teksty jakby ktoś szukał:

Minął właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłem całkiem mały,
już urosłem-pewnie wiecie.

10. września o godzinie 16-stej
zapraszam Cię/Was
na Moje Pierwsze Urodzinki,
które świętować chciałbym
z wesołą minką,
wraz z moją całą rodzinką
- Maximilian

Acha, Max od wczoraj pije z butelki z takim wyciąganym dziubkiem dla dzieci... kuzynka wczoraj dała mu się napić z jej butelki a on... wypił jej wszystko :-) od razu kupiłam jakiś napój w takiej butelce i Max na drogę ma już "dorosłą" butelkę. Myślę, że mu się to podoba bo to cos innego a poza tym trzbe trochę cyckać jak ze smoczka :-D

ACHA! Dziękuję Ci kerna za polecenie mi viburcolu. Rzeczywiście działa rewelacyjnie. Max śpi spokojnie całą noc!!!
f040.gif
f040.gif
f040.gif

Ostatnia edycja:
reklama
k8sad ostatnio słyszałam takie stwierdzenie "jak siano ma schnąć na grabiach tak dziecko ma rosnąć na rękach " :))))))))))))))
Miłego dnia.
hausfrau ciesze sie ze pomogłam

Do góry