trixi ogromniaste gratulacje dla Ciebie:-)
anitas brawa dla raczkujacego Kamilka
Beniaminko oj masz racje z ta pogoda, az strach pomyslec jaka bedzie jesien.
I o nocy przespanej tez marze, ale nie narzekam tak bardzo, oby gorzej nie było
I miałąm spytac, jak Julcia znosi wieczorki bez cycola gdy pracujesz na popołudniowa zmiane?
ropucha spoznione zyczenia dla szanownej jubilatki, duzo zdrowka i sto latek!!!
małgos to brawa dla biegajacego Dawidka. A przygotowan do slubu zazdoszczam, wierz mi sa najfajniejsze, bo sam slub i weselicho to Ci przeleca nie wiadomo kiedy. Bynajmniej u mnie tak było, wiekszosc sytuacji dopiero sobie przypomniałam jak płytke obejrzałam. I o ile dobrze pamietam to niecały miesiac Ci został?
przed chwila uporałam sie ze sterta prasowania, ale składac juz mi sie nie chce...moze krasnoludki poskładaja
Cos jeszcze miałam dodac, ale oczywiscie zapomniałam
anitas brawa dla raczkujacego Kamilka
Hej
I u nas pogoda niepewna, mial byc basen lesny, a siedzimy w domu, Julka zasnela a my nie wiemy co dalej, wszystko zalezy od pogody. A jutro do pracy buuu.
KasikN, ale mamy jesien tego lata, no nie? W nocy tez źle śpimy, kiedy przespimy cala noc, moze za 3 lata
Beniaminko oj masz racje z ta pogoda, az strach pomyslec jaka bedzie jesien.
I o nocy przespanej tez marze, ale nie narzekam tak bardzo, oby gorzej nie było
I miałąm spytac, jak Julcia znosi wieczorki bez cycola gdy pracujesz na popołudniowa zmiane?
ropucha spoznione zyczenia dla szanownej jubilatki, duzo zdrowka i sto latek!!!
małgos to brawa dla biegajacego Dawidka. A przygotowan do slubu zazdoszczam, wierz mi sa najfajniejsze, bo sam slub i weselicho to Ci przeleca nie wiadomo kiedy. Bynajmniej u mnie tak było, wiekszosc sytuacji dopiero sobie przypomniałam jak płytke obejrzałam. I o ile dobrze pamietam to niecały miesiac Ci został?
przed chwila uporałam sie ze sterta prasowania, ale składac juz mi sie nie chce...moze krasnoludki poskładaja
Cos jeszcze miałam dodac, ale oczywiscie zapomniałam