reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Do zobaczenia kiedys ..... Skrzacie
[*] :-(
[*] :-(
oj dziewczyny nie bylo mnie kilka dni wchodze dzis a tu taka tragedia!!!!
smutek i zal nie do opisania to straszne szczegolnie dla coreczki ktora juz nigdy nie przytuli sie do serduszka mamusi ktorego tak jej potrzaba
i nawet nie bedzie pamietala ukochanej matki
oj dziewczyny patrze na moja corcie i lzy same lecą
okrutne
skrzaciku czuwaj nad swoja coreczka tam z góry
dzis juz nic wiecej nie napisze brak mi sil do milego
smutek i zal nie do opisania to straszne szczegolnie dla coreczki ktora juz nigdy nie przytuli sie do serduszka mamusi ktorego tak jej potrzaba
oj dziewczyny patrze na moja corcie i lzy same lecą
okrutne
skrzaciku czuwaj nad swoja coreczka tam z góry
dzis juz nic wiecej nie napisze brak mi sil do milego
Ja się pozbierać nie mogę od wczoraj :/ Ciągle myślę: dlaczego? I nie znajduję na to pytanie odpowiedzi... Życie jest niesprawiedliwe i okrutne :-( Tak mi żal, że ukochana mama nie będzie mogła tulić swojego wyczekiwanego dziecka. To nie tak powinno być!
Kasiona
Fanka BB :)
Skrzacie [*]
Ja tez nie moge przestac myslec o Skrzacie, i o Amelce ktora nie bedzie pamietałą swojej mamusi, ktora tak bardzo ja kochała. A jeszcze kilka dni temu pisałam tu na watku, ze dawno sie na wrzesniowkach nie oddzywała, a wczoraj taka wiadomosc:--(.
Ciagle złe wiadomosci w tym tyg. Pisałam Wam w pon. o siostrze mojej przyjaciołki, urodziła we wtorek martwego synka, jutro odbedzie sie pochowek. Własnie rozmawiałam z przyjaciołka, jak mi powiedziała o kupowaniu ubranka i białej trumience, to nie moge dojsc do siebie, łzy same płyna... Zapalam swiatełko dla tego malenstwa
[*]....moze tam na gorze Skrzacik zaopiekuje sie tym malenstwem
Ciagle złe wiadomosci w tym tyg. Pisałam Wam w pon. o siostrze mojej przyjaciołki, urodziła we wtorek martwego synka, jutro odbedzie sie pochowek. Własnie rozmawiałam z przyjaciołka, jak mi powiedziała o kupowaniu ubranka i białej trumience, to nie moge dojsc do siebie, łzy same płyna... Zapalam swiatełko dla tego malenstwa
[*]....moze tam na gorze Skrzacik zaopiekuje sie tym malenstwem
22marietta
Dziewczyny to jest okropne, wchodze na forum a tu takie wieści łza w oku sie kręci a gesia skorka na calym ciele, jedno pytanie ktore zostaje bez odpowiedzi dlaczego!!... Dlaczego Cie już nie ma .. Dlaczego życie jest tak brdzo niesprawiedliwe !! Skrzaciku co z Anielką... straszne płakać sie chce... żegnaj i czuwaj nad swym dzieciem, nigdy Cie nie zapomnimy
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
gosheek
tez dzis caly czas mysle o Skrzacie... Wyobrazam sobie co by bylo gdyyby mnie zabraklo... Dlaczego tak sie dzieje... Odchodza malenstwa odchodza ukochane mamusie... Ostatnio corcia mojej kuzynki, synek siostry przyjaciolki Kasik..., teraz Skrzacik.... Zycie jest okrutne... Spieszmy sie kochac ludzi....
[*]
[*]
[*] dla maluszkow i dla Skrzacika...
[*]
[*]
[*] dla maluszkow i dla Skrzacika...
reklama
Marja
Ja od wczoraj tez tylko o Skrzacie mysle - ona w poniedzialek normalnie pisala o Anielce , o spacerze z nia - a we wtorek ... 19 ego czerwca byly chsciny Anielki - tego dnia tez my Karola chrzscilismy - nie moge jak pomysle ,ze ta malutka nie bedzie pamietac swojej mamy , a Skrzacik nie bedzie przy malutkiej kiedy bedzie jej potrzebowac - ryczec mi sie chce na sama mysl .Dzis ubieralam Karola na spacer i ciagle myslalam ,ze trzeba korzystac z kazdej chwili , bo nigdy nie wiadomo co nas czeka - strasznie smutno i okropnie ... samo zycie ...