olcia23
list mama '05
My juz od jakiegos czasu jezdzimy w pozycjii pol lezacej,Amelia to uwielbia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez niedawno kupiłam pierwszy raz i tez uważam, że są świetne. Polecam!!!hej dziewczyny ja tylko na chwile... kupiłam te nowe dady o których pisałyście i rewelacja!!!! jakością porównywalne z pampersami (tylko niestety trochę grubsze) i wychodzi 59 groszy za szt. (jeżeli chodzi o 5 bo takie zakupiliśmy)o niebo lepsze niż huggisy
Magdzik, ja od marca pracuję i zajmujemy się Małą na zmianę, ale wcale nie jest lepiej. Większość chłopów jest chyba taka ułomna. Nie dość,że nie zrobi niczego, czego nie napiszę mu na kartce (bo on tak woli, wtedy wie, czego się trzymać), nie wykąpie jak mu nie napiszę,że trzeba, a na spacer to dziecko mogłoby w ogóle nie wychodzić, to jeszcze jak najczęściej wysługuje się moimi synami.My już jeździmy w spacerówce w pozycji pół siedzącej:-)
Czy wasi mężowie też są tacy ułomni? Proszę mojego P. żeby zajął się na chwilkę małym bo muszę mu kanapki do pracy naszykować a ten nie może dupy ruszyć bo jest zajęty graniem na kompie i jeszcze wielce obrażony że na niego nawrzeszczałam ehh on myśli że jak pracuję to jest bardziej zmęczony ale nie zauważa tego że odwali swoje 8h i ma wolne a ja muszę być na każde zawołanie niezależnie od godziny... Podziwiam was pracujące mamy;-)
Jeszcze na dodatek pokłóciłam się z przyjaciółką niedługo mam urodziny i chciała mnie wyciągnąć na impreze ale ja nie wiem czy będę miała z kim dziecko zostawić a ona do mnie że jestem głupia bo od tego są dziadkowie i powinnam go częściej im podrzucać.. Wkurza mnie to strasznie wszytskie moje koleżanki które mają dzieci zostawiają je z babciami bo one muszą się wyszaleć z koleżankami nie widziała bym w tym nic złego gdyby nie to że one robią to codziennie. Ja nie planowałam ciąży ale nie wyobrażam sobie dzień w dzień zostawiać małego z dziadkami bo ja się muszę z koleżanką spotkać wiadomo co innego praca wtedy trzeba sobie jakoś pomóc ale nie dla własnej przyjemności tym bardziej że moja mama i tak ma jeszcze na wychowaniu moją siostrę i 6 letniego brata eh.. nie wiem może naprawdę jestem głupia..
Przpraszam ale potrzebowałam się komuś wygadać poprostu nie mam już sił :---(
Kładę się spać może jutro wstanę w lepszym humorku
Witam Kochane!
My dzisiaj mamy dzień męczarni. Moja Wiki jak obudziła się o 6:30, to do tej pory nie ma mowy o spaniu - Wygląda jak zombi, taka śpiąca i nic nie pomaga, żadne bujanie, cyc, kołysanie, łóżeczko ani wózek. Chyba wyjdziemy na spacerek, bo nie dam rady.
Dziewczyny czy Wasze maluchy przesiadły się już do spacerówek??? Bo moja Królewna już ledwie mieści się w gondoli, ale jakoś nie mam weny i ochoty na spacerówkę[/QUOTE
Moja mała też już jezdzi w spacerówce,a to i wyłącznie przez to ze w gondoli sie już nie mieściła i płakała przez to przeszliśmy na spacerówkę,ale mimo tego ze ma teraz swobode i luz cały czas płacze,jestem tym bardzo zaniepokojona,ja czekałam na przyjscie wiosny zeby wyruszyc z małą w trase a tu nici..... dwie moje starsze córki uwielbiały spacery ale Julka oh szkoda słów,dla mnie spacer to totalna porazka i nie wiem co mam z tym zrobić przecież dziecko musi wyjść na świeze powietrze ;-)
My już jeździmy w spacerówce w pozycji pół siedzącej:-)
Czy wasi mężowie też są tacy ułomni? Proszę mojego P. żeby zajął się na chwilkę małym bo muszę mu kanapki do pracy naszykować a ten nie może dupy ruszyć bo jest zajęty graniem na kompie i jeszcze wielce obrażony że na niego nawrzeszczałam ehh on myśli że jak pracuję to jest bardziej zmęczony ale nie zauważa tego że odwali swoje 8h i ma wolne a ja muszę być na każde zawołanie niezależnie od godziny... Podziwiam was pracujące mamy;-)
Jeszcze na dodatek pokłóciłam się z przyjaciółką niedługo mam urodziny i chciała mnie wyciągnąć na impreze ale ja nie wiem czy będę miała z kim dziecko zostawić a ona do mnie że jestem głupia bo od tego są dziadkowie i powinnam go częściej im podrzucać.. Wkurza mnie to strasznie wszytskie moje koleżanki które mają dzieci zostawiają je z babciami bo one muszą się wyszaleć z koleżankami nie widziała bym w tym nic złego gdyby nie to że one robią to codziennie. Ja nie planowałam ciąży ale nie wyobrażam sobie dzień w dzień zostawiać małego z dziadkami bo ja się muszę z koleżanką spotkać wiadomo co innego praca wtedy trzeba sobie jakoś pomóc ale nie dla własnej przyjemności tym bardziej że moja mama i tak ma jeszcze na wychowaniu moją siostrę i 6 letniego brata eh.. nie wiem może naprawdę jestem głupia..
Przpraszam ale potrzebowałam się komuś wygadać poprostu nie mam już sił :---(
Kładę się spać może jutro wstanę w lepszym humorku
mój mąż jest bardzo ułomny
ostatnio zamienieliśmy sie na trzy dni ponieważ musiałam jechać do sklepów bo bałagan straszny(musiałam powiedzieć swoje trzy grosze)sprzątałam zapierdzielałam,wieczorem pranie ,sprzątanie i myślisz ze wstał do małej w nocy? zapomnij udawał ze nie słyszy ;-(
tak jak wam pisałam wczesniej ze ostatnie moje nocki z mała były bardzo ciezkie,sprzątałam cały dom włącznie z pomyciem okien ,byłam padnięta strasznie,mała sie obudziła o 23 i niechciała spać ja padałam z nóg,a mój pan i władca sobie leżał "bo on odpoczywał" i mimo tego ze oglądał filmy do 3 rano to i tak ja przy małej siedziałam ,aż mi sie płakać chce jak wspomnę o moim zmęczeniu i bezradności
Dziekuje dziewczyny odnośnie ubierania maluchów ,ubieram dokładnie tak samo,czyli kwestie ubioru wykluczam;-)dzięki
hej dziewczyny ja tylko na chwile... kupiłam te nowe dady o których pisałyście i rewelacja!!!! jakością porównywalne z pampersami (tylko niestety trochę grubsze) i wychodzi 59 groszy za szt. (jeżeli chodzi o 5 bo takie zakupiliśmy)o niebo lepsze niż huggisy
Czy wasi mężowie też są tacy ułomni? Proszę mojego P. żeby zajął się na chwilkę małym bo muszę mu kanapki do pracy naszykować a ten nie może dupy ruszyć ....