hej, hej!
zadnych wiadomosci od Dagny?co tam u niej i u Matyldy?
Karolina - nie pomoge, bo ja to nic nie wiem, ale mysle, ze zaufaj temu lekarzowi i troszke cierpliwosci w czekaniu na efekty...kazda Mama ktora to przechodzila, pisala ze przeszlo, wiec i u Was tak bedzie...buziaczki dla tego Maluskiego Buziaczka
i tak jest piekna!
Asiek - humorek od razu lepszy
az sie milo czyta...i witaj w klubie!u nas tez nocki co 1.5 - 2 h , ja sie tez chyba przyzwyczajam, bo juz nawet taka zmeczona nie jestem!najgorzej jest nad ranem, w dodatku moj Maly zaczyna miec poranne kolki...
Kerna - oby sie udalo z tym zasilkiem!zawsze cos
my jutro idziemy na wizyte do lekarza rodzinnego, tutaj jest pierwsza po 2 tygodniach, dla Mamy i dziecka..i ja mam milion pytan!!!!!!!od wczoraj kupa nam sie ciagnie!i nie wiem czy to sluz czy taki jej urok?jest zolta i smierdzi normalnie, ale martwi mnie to, ze ciagnie sie jak kleik
do tego moje dziecko, caly czas lezy z glowa skierowana w prawa strone?to chyba niezbyt dobrze, co?probuje mu odwracac w druga strone, ale w cale mu sie to nie podoba...i oczko jedno mniej otwiera niz drugie, czasami sie wydaje, ze lewe jest mniejsze, ale jak otworzy szeroko, to wygladaja tak samo....dylematy mlodej Mamy
i czerwona plamka , jak poparzenie na klatce piersiowej?
oj 100 pytan do...
ale jak mi lekarz nie pomoze , to zawsze licze na Was
)))
buziaki bb ciotki
i bb baby