reklama
Zuzia Mój Igor też je o wiele mniej niż normalnie. Obiadku pare łyżeczek, deserek to samo. Ale to tu się dziwić w taki upał to nawet nam się nie chce a co dopiero takim dzieciom co przeżywają to dopiero pierwszy raz hehe
doriska_26
Fanka BB :)
ten upał to jakaś masakra, lubie słoneczko ale to już za dużo, Matuś jest ssypany prawie na całym ciele potówkami mimo, że w samym pampersie "biega" nie mówiąc o tym, że bez przerwy jest upocony ale od jutra ma być chłodniej tak z 25 stopni byłoby ok
Moniczkaleg83
Ja już po shopingu i co dziś odkryłam- otóż Firma z butami Quazi to to samo co CCC i Boti Kupiłam sobie sandałki dziś w Quazi- zupełnie płaskie do biegania, jakie było moje zdziwienie, kiedy przypadkiem zauważyłam, że Boti na wystawie stoi taki sam fason, tylko kilkakrotnie tańszy Niby moje ze skórki, a tamte Made in china- ale, któż to naprawdę wie. Weszłam na odpowiednie strony się okazało, że wsio to jeden worek, tylko podzielił sobie klientów na grupy. Tak samo z resztą jak Reserved, Cropp i MOHITO- identycznie to wygląda. Echh koniec tych zakupowych dyrdymałów............
Moje dziecię też minimalistycznie w kwestii jedzenia z czego wcale się nie cieszę, bo waga wciąż piórkowa- w granicach 8 kg
Moje dziecię też minimalistycznie w kwestii jedzenia z czego wcale się nie cieszę, bo waga wciąż piórkowa- w granicach 8 kg
margaret333
jeja co sie stalo od wczoraj nikogo nie ma?
u nas wczoraj byla burza i dzisiaj duuzoo chłodniej, od razu lzej oddychać
niestety dostalam tez smutną wiadomośc - wyszla klebsiella pneumonie w badaniu, jestem zalamana... z czego to sie bierze??
a z jedzeniem u nas jak zwykle , czyli niewesoło, no chyba ze na stoł wjeżdża kaszka
myślalam rowniez ze maly ma potowki, ale dzis zniknęlo- moze to tylko reakcja na upal
u nas wczoraj byla burza i dzisiaj duuzoo chłodniej, od razu lzej oddychać
niestety dostalam tez smutną wiadomośc - wyszla klebsiella pneumonie w badaniu, jestem zalamana... z czego to sie bierze??
a z jedzeniem u nas jak zwykle , czyli niewesoło, no chyba ze na stoł wjeżdża kaszka
myślalam rowniez ze maly ma potowki, ale dzis zniknęlo- moze to tylko reakcja na upal
Kochane nie wiem gdzie o to zapytać wiec pytam na ogólnym.
2 tyg temu zmieniłam Lence pieluchy na 4+ no i od kilku dni kupa laduje na plecach. Już mam dość tych obsr***ch ciuszków. Słuchajcie czy to oznacza, że pielucha jest za duża i nie trzyma wszystkiego czy za mała, że sie że tak powiem nie mieści
2 tyg temu zmieniłam Lence pieluchy na 4+ no i od kilku dni kupa laduje na plecach. Już mam dość tych obsr***ch ciuszków. Słuchajcie czy to oznacza, że pielucha jest za duża i nie trzyma wszystkiego czy za mała, że sie że tak powiem nie mieści
Moniczkaleg83
Myślę, że za duża- w sensie za szeroka - ma luzik na plecach i dlatego tak się dzieje. A 4 + są jednak szersze od 4 .
Myślę, że za duża- w sensie za szeroka - ma luzik na plecach i dlatego tak się dzieje. A 4 + są jednak szersze od 4 .
no własnie tez tak mysle
pewnie wrócimy do 4 , tylko, że gumeczki sie na nózkach odbijają
a może po prostu 4+ bede mocniej sciskac
Ostatnia edycja:
Rud_ka może zmień pieluchy na inne. A mocniejsze ściśnięcie nie wiem czy coś pomoże. Z tego co pamiętam 4+ w przypadku pampersów mają rozciągane ściągacze i chyba to guzik pomoże. Jak ściśniesz spójrz na plecki czy nie będzie dziury na plecach.
reklama
Hehehe, Rudka mam to samo. W 4 się zbytnio już nie mieści, a z 4+ wychodzi zawartość tyłem... No chyba, że przyczaję się na niego jak "dusi" i szybko lecę ze świeżą pieluchą. Nie zdąży "klapnąć" z pupcią na podłogę i zawartości rozprzestrzenić w pieluszce. W tych 4 te miał czerwone ślady na nóżkach- własnie jakby za bardzo opinały.Kochane nie wiem gdzie o to zapytać wiec pytam na ogólnym.