reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

margaret u nas tez problemy z przebieraniem, dlatego tez zawsze w raczke daje grzebyk, grzechotke , kremik czy cos, zajmie sie zabawa a ja wtedy fik, inaczej nie da rady, nie pomagaja bajki,spiewanki,ani nic.. no czasem takie brrrr ustami pomaga,ale tez na chwilke.

reklama
margaret u nas tez problemy z przebieraniem, dlatego tez zawsze w raczke daje grzebyk, grzechotke , kremik czy cos, zajmie sie zabawa a ja wtedy fik, inaczej nie da rady, nie pomagaja bajki,spiewanki,ani nic.. no czasem takie brrrr ustami pomaga,ale tez na chwilke.

no tak... czyli wszytko o.k:-D to dobrze, ale mega trudne, julka bardzo trudno w tym momencie zając jakąkolwiek zabawą, tak ucieka i placze, juz mialam mysli ze go plecy bola:no:

U nas też ubieranie w locie- cokolwiek bym mu nie dała to i tak wyrzuca i fik- buszuje. Stawiam go teraz przy tapczanie i na stojąco zakładam pieluszkę:sorry2:.

Dziś wybieramy się na wspólnego grila z naszymi znajomymi. To taka nasz "stara paczka". Udało nam się w końcu umówić co do daty:-). A że każda para ma urocze dzieciątko ( w wieku 0-1,5 l.) to będzie naprawdę wesoło!:-D

A u nas dzisiaj spóźniona impreza w domu z okazji uirodzin M. Już mi sie nie chce:D Jeszcze taki upał że chyba sie tu podusimy w tym małym mieszkaniu. No nic.

Życze wszystkim mamusiom i dzieciom Miłego i Cieplutkiego dnia :)

Dziękujemy za życzonka :tak:

Michal spi juz w samym body z krotkim rekawkiem i bez zadnego przykrycia i wraz jest caly spocony. Dzis w nocy troche spalismy przy otwartym oknie i bylo lepiej.Straszny upal mam w nocy w pokoju ze 30 stopni.Do tego Michal poszedl spac dopiero o 1 w nocy a rano mnie budzil smiesznie. spal ze mna na lozku ja sie tylem odwrocilam a on sie na brzuch przekrecil szczypal mnie w plecy i wolal "e" :-D

Co do potowek to mi sie wydaje ze nie maja bialych czubkow przynajmiej Michal tak nie ma to bardziej przypomina czerwone krosteczki i przewaznie ma w zgieciach (np w przegubie reki) no i czasem na karku.

Dzis u nas 40 stopni :sorry: siedzimy na golasa bo inaczej sie nie da ale od poniedzialku juz ma byc chlodniej

U nas potówki też są małymi czerwonymi krosteczkami zwykle Ala ma je na karku i szyjce. Czy Wasze dzieci też mniej jedzą przez te upały???? MOja jogurciku zje połowę tylko, potem też nic nie chce, obiadku trochę jej wcisnę mam nadzieję, że to upał w końcu nam też nie chce się jeść... A dziś jest taka marudna, że szok! O 7 wstała już powinna dawno drzemać, ale gdzie tam

reklama
Princi ostatnio to u Was był upał a u Nas zima - teraz jest sprawiedliwie hi hi 1:1 :-) Mam nadzieję, że wkrótce będzie remis tzn. wszedzie lato:-)
Moja Gwiazdeczka pojechała z mężowym do Babci i Dziadka, a ja trochę sprzątanka mam przed sobą i zakupków- te drugie zdecydowanie przyjemniejsze.

Do góry