reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Rosyjska ziemia znów nasiąknięta krwią polską:no::no::no: Tyle osób, w jednej chwili straciliśmy tak wielu, mądrych i prawych ludzi:szok::szok::szok:

"Śpieszmy się kochać ludzi
tak szybko odchodzą,
zostaną po nich buty i telefon głuchy,
tylko to co nieważne, jak krowa się wlecze,
najważniejsze tak prędkie,
że nagle staje......

Kochamy wciąż za mało
i stale za późno...."
Ks.Jan Twardowski

Niech płonie światło
.....PAMIĘCI.....

eh no tak myslalam ze bedzie tu glowny temat dzisiejszego wydarzenia :-( ja dalej nie wierze jakos w to nei dociera do mnie. oby tylko z tego nie bylo jakiejs afery jak beda szukac winnych bo bedzie po nas. dzis jakas baba w autobusie gadala ze to byl zamach. Kurcze tylu tak na prawde mlodych ludzi zdecydowanie za mlodych na smierc

MAMY ZĄBKA!!!

Po ciężkiej nocy (dla Hani ciężkiej) Wyszedł pierwszy ząbek :)

od 1 do 4 spała ze mną w łóżku (UWAGA) PRZYTULAJĄC SIĘ DO MNIE TAK MOCNO, ŻE MYŚLAŁAM, ZE ZARAZ WEJDZIE DO MNIE... (Hania nienawidzi przytulania.. wytrzymuje tak góra 3 sekundy, a o spaniu wspólnym nie ma mowy bo od razu się rzuca i wyje) Tak więc po wspaniałej dla mnie nocy kiedy to mogłam w końcu poprzytulać własne dziecko, które wierciło się, piszczało jak myszka i popłakiwało przez sen... dzis rano zastukała łyżeczka.. aż się popłakałam...

Moje zombi kochane :) :-p

Ale prygnębiający jakis ten dzien tak pochmurno szaro buro do tego chyba kijowe cisnienie bo mnie glowa boli no i w tv 24 h o wcorajszym wydarzeniu prawie na kazdym kanale :sorry:

Dzis konczymy 7 msc :-)

reklama
Do góry