reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

hehe no wlasnie, upaly dopiero przed nami, wielkie brzuchy w 3 trymestrze, puchnace nogi, zbierajaca sie woda i ssaaaaaapaaaaaaanie :-) ja jak chodzilam z Wika mialam dosc a porod mialam na lipiec wiec...:-) zwiewna sukienka i klamki i wsio i lalo sie ze mnie...:-)

reklama
hey

jestem na chwilę , chwila na oddech nawet nie mam czasu Was teraz poczytać.Jakoś godziny tak mkną mi w pracy i nie moge nadążyć. U mnie tez ciepło ale w biurze mam chłodno także da rade wytrzymać. W piątek miałam takie bóle jakbym miała ranę na dole brzucha, a przy siusianiu całkiem myślałam z enie wstanę. Byłam u ogólnego, stwierdził kamice znaczy podejrzewa, w razie bólu dostałam skierowanie do lekarza. Po południu zadzowniłam do mojej prowadzącej ginki, kazała wziąsc 3 nospę i jak nie przejdzie to zjawić się w szpitalu. Bolało, cały dzień do wieczora, ale sie starałąm nei ruszać a w sobotę rano przeszło. Teraz czuję się oki tylko rano miałam kucie w dole brzusia:( ale ogólnie jest dobrze. Dziś mama kupiła dla mojego skarba pierwszą rzecz taki żólty śpiworek jest cudowny:) Pózniej wpadnę żeby zobaczyć co u Was, drogie wrześnióweczki. Pozdarwiam

eli ja też nie znoszę upałów uhhhhh... dziś wybrałam się na zakupy w jeansach to cała się zgrzałam i nie wspomnę że musiałam wsiąśc do czarnego samochodu gdzie było jak w saunie!!!
A teraz muszę zebrac siły żeby pomalowac parapet i grzejnik w pokoiku dla naszej kruszynki. W tamtym tygodniu pomalowaliśmy mu ściany. Dziś kupiłam ładny dywanik, trzeba powiesic firaneczki i będzie cycuś glancuś:-):happy2:

Miłego dnia mamuśki!;-)

Data naszego ślubu tu 27 czerwiec ;-) o ile ktoś nam jej nie podbierze do jutra rano, bo oczywiście byłam pewna, że mój akt ur. tam mają a okazało się, że w innym mieście (tak to jest jak się jest niedoinformowanym przez rodzicielkę :-p), tak czy inaczej ja już swój odpis mam, Misiu też i jutro idziemy się "zapisać" :-)

Olinka- to idealny przyrost wagi:-)
mozesz jeszcze ze 3 kg w tym trymestrze przytyc a potem dobrze jest 0,5 kg tygodniowo hihi;-) ja tyje juz na maksa;-)

Elii gratuluje daty ślubu:-)

a u nas byl szwagier wiec,ialam do kogo gebe otworzyc oprócz męza. upal jak choler.najadlam sie bigosiku,mala wariuje na maksa a ja se leze;-)

reklama
a ja jadłam jajko sadzone, marfefke, ziemniaczki i popijałam maślanką (nie wiedziałam że ją lubię), a teraz objadam się chałwą :-p

Do góry