reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
wlasnie wrocilam z poczty-i oczywiscie musialam spotkac sasiadow i oczywiscie nie jednego:confused2:

"ojej jaka ty jestes wielka"-BO JESTEM W CIAZY!!!!
"ile ty jeszcze bedziesz w tej ciazy?"
"powinnas byc w szpitalu"

wszyscy mnie irytuja, cokolwiek by powiedzieli to mnie wkurzaja....

pociesza mnie jedynie fakt ze nie jestem sama-bo jest nas tutaj pare.....mam tylko nadzieje ze rozpakujemy sie wszystkie razem jednego dnia, bo jak zostane sama to naprawde zwarjuje

Olgha, syla-mnie moj maly tez robi w balona-codziennie wieczorem zaczynaj mi sie skurcze-a potem nagle koniec, cisza...:crazy:

Oj, ale się uśmiałam bo mam dokładnie takie same odczucia. po pierwsze co do sąsiadów a po drugie że mam nadzieję że nie zostanę sama taka przeterminowana. A ja już dzisiaj tydzień po terminie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja w sumie nie wiem ile waze i ile mam w pasie-ale brzuszek mam ogromny:tak:
Podobno z tylu nie widac ze jestem w ciazy-no chyba ze ide-bo chodze teraz jak kaczka

Tak mialam od poczatku-od razu kazdy mowil-ojej-a teraz to czasami pytaj mnie czy blizniaki:sorry: i pomyslec ze przed ciaza bylam plaska-ciekawe czy wroce do figury sprzed ciazy-czasami martwie sie ze tak zostanie-albo jeszcze gorzej bedzie mi wisiala skora

Ale nie wazne - teraz to ja chce juz urodzic mojego synka-a figura to sie bede martwic pozniej

princi mam tak samo:rofl2: każdy mówi ze tylko brzuch mam, a nóg, rąk i głowy to chyba nie widzą:-D:-D:-D zdziwaczniałam w tej ciąży:sorry:

liiviia trzymamy kciuki:tak: bedzie dobrze
gosiacy a czego się przestraszyłaś na tej porodówce... darły się inne ciężarówki?:sorry: pewnie lepiej bybyło nie zaglądac tam do porodu:eek:

bym poszła sobie gdzies do sklepu ale po pierwsze to sie boje ze nie wróce :rofl2: sama:-) a po drugie śąsiadki :crazy:
znalazłam sobie zajęcie szukam kombinezonu dla małego takiego misia chce.... może któraś z was ma taki?

Olgha to może się spotkamy na poporodowym :tak: ja tam będę leżeć od 14.09 :-) jak będzie OK to 17.09 może nas wypiszą do domciu :rofl2: w każdy bądź razie daj znać

Syla wczoraj na tej porodówce było strasznie spokojnie, nikt nie krzyczał, nikt się nigdzie nie śpieszył, ogólnie wszystko ok.
Ja się przestraszyłam tego, że to że tam wyląduje jest takie nieuchronne. Już teraz nic się nie da zrobic i chocby nie wiem jak bolało i ja bardzo nie chciałabym rodzic to i tak muszę już teraz nie ma wyboru. Jak to mówi moja siostra "chciało się miec rowerek to trzeba pedałowac".

ewusek-mnie jeszcze martwi fakt ze mieszkam w szkocji i dzis juz mija 6 dzien a ja nie mialam zadnego KTG, zadnego badania ginekologicznego.. i mam tak sobie czekac .... ewentualnie na zyczenie po 12 dniach po terminie zrobia mi wywolywanie...

jutro mam wizyte u poloznej to chce chociaz wymusic usg-bo zwarjuje
no i podobno bede miala masaz szyjki-wiec jakas forma badania ginekologicznego-moze cos sie dowiem

dobrze chociaz ze moj maluszek duzo sie rusza bo juz bym dawno osiwiala

reklama
Hehehehehe, mi też już na początku ciąży mówli że to bliźniaki bo szybko brzuch wybił .
Teraz ponad 100 w pasie :eek:
Z przodu to nie tak bardzo widac ale jak stanę bokiem ooo raaanyyyy :szok:
Najpierw widac mój brzuchol a potem mnie - doczepioną do niego :-D

Do góry