madziula180
wrześniowa mamusia
kinga ale duza byla twoja dzidzia jak sie urodzila- nie to co moj 50 cm i 3500 :-) byl taką malą kuleczką:-) zato teraz jest dlugi i chudziutki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liliana nie byla az taka duza(na moje szczescie;-))miala 3670 g i 52 cm.Moze poprostu bedzie troszke mniejsza:-),chociaz po tak duzych rodzicach to troszke dziwne,bo ja mam 176 ,maz 182 a Paulina(starsza corka)ma 6 lat i ok 130cm,to duzo jak na jej wiekkasia a po urodzeniu jaki byl duzy? bo nie wiem czy byl wiekszy od mojej niunki (4300, 61cm)...jesli chodzi o wage to jakos bardzo duzo nie przybiera moja a jak rosnie hmm...dopiero 5 lutego ide na szczepienie to wtedy sie dowiem ile ma cm...natomiast nosimy sie w 74-80 (ale 80 to tylko body bo pozostale ciuchy sa lekko za duze wiec narazie nie ubieram) i zgadzam sie z madziula...tak szyja te ciuchy wlasnie ze rozmiar rozmiarowi nie rowny....mam dres polarowy ktory na metce ma rozmiar 62 a wielki ze raczej odpowiada rozmiarowi 80...