reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrocławskie żłobki - opinie

reklama
Drodzy Rodzice,

Polecam fajny żłobek na Ołtaszynie .Miejsce powstało z myślą o zapewnieniu najlepszej opieki dla najmłodszych a wiec najbardziej potrzebujących wsparcia i troskliwości .Tylko 10 maluszków!! Indywidualne podejście pedagogów super opieka .Edukacja w kameralnej domowej atmosferze z super efektem.Bogata oferta zajęć w pakiecie , konkurencyjne ceny . Maluszki od 8 mc do 3 lat
Żłobek mieści się na ul Truskawkowej 60.
Polecam!!!!:tak:

TELEFON 537404044

Ostatnia edycja:
Ja polecam żłobek Domek Puchatka, również placówka na Ołtaszynie (ul Turkusowa 15). Moja córeczka Ala (1,5 roku) doskonale się czuje, przyjazna atmosfera, właścicielem jest pani z wykształceniem pedagogicznym, a panie opiekunki posiadają doświadczenie i okazują ciepło. Bardzo podoba mi się podejście kadry i pobudzanie kreatywności. Zresztą warto wejść na stronę żłobka i poczytać referencje jakie otrzymali. Polecam

Witam
Dziewczyny będę wdzięczna o opinie żłobka nr 11 na ulicy Hubskiej?? Po ostatnich wydarzeniach żłobkowych chciałabym prosić was o opinie na temat tego żłobka. Właśnie niedługo będę oddawała tam moją małą córkę no i mam obawy.
Dziękuję za opinie

wazne ze to państwowy żłobek i jest pod nadzorem odpowiedniej instytucji ( centrum zdrowia czy jakos tak ) :-) afera tyczy się głównie ludzi ktorzy zakładaja działalność gospodarcza i otwierają kluby malucha..gdzie teoretycznie zostawiasz dziecko na krótki czas. Po tych wydarzeniach Jesteśmy bogatsze o wiedzę, by sprawdzać kto nadzoruje dana placówkę. mam nadzieję, że Ktoś Ci odpisze konkretnie...o tym żłobku.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą nowego Integracyjnego Niepublicznego Żłobka i Przedszkola, prowadzonego przez Wrocławskie Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka BINGO.Centrum BINGO to wyjątkowe miejsce, w którym każdego dnia dzieci, pod czujnym okiem opiekunów, odkrywają otaczający je świat wszystkimi zmysłami. Podstawowym celem naszego żłobka i przedszkola jest wszechstronne stymulowanie, wspieranie rozwoju dzieci oraz ich integracja społeczna. Wspólne przebywanie dzieci zdrowych i niepełnosprawnych, o różnych możliwościach i potrzebach, uczy tolerancji, wzajemnego szacunku, współdziałania i empatii już od najmłodszych lat.

Wszystkie dzieci uczęszczające do naszego Centrum mają do dyspozycji:

*kolorowe sale wyposażone w nowoczesne pomoce edukacyjne oraz „mądre”, bezpieczne i certyfikowane zabawki;
*bawialnię z basenem z kulkami, klockami piankowymi, zjeżdżalnią, bujakami itd.;
*salę edukacyjną Montessori;
*Salę Doświadczania Świata;
*plac zabaw, wyposażony w bezpieczne, atestowane zabawki;
*ogródek owocowo-warzywny ( samodzielnie uprawiany przez nasze maluchy).

Kadrę pedagogiczną stanowi zespół wykształconych, doświadczonych i kreatywnych osób, dla których praca z maluchami to prawdziwa radość i wyzwanie. Załogę BINGO zasilają: pedagodzy, pedagodzy specjalni, logopedzi, specjaliści wczesnego wspomagania rozwoju, terapeuci, muzykoterapeuta, fizjoterapeuta itd.

Zapraszamy serdecznie!

www.centrum-bingo.pl

Załączniki

• DSC_0096.jpg
    DSC_0096.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 139
  • 295176_318670838237468_1193699979_n.jpg
    295176_318670838237468_1193699979_n.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 215
  • 533657_318670668237485_2020807630_n.jpg
    533657_318670668237485_2020807630_n.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 350
Ostatnia edycja:
Tęczowy Zakątek zaprasza do nowej placówki przy placu Gen Walerego Wróblewskiego 3A . Oferujemy opiekę dla dzieci od 20 tygodnia do 3 roku życia. Więcej informacji pod numerem telefonu 516084387 lub na Tęczowy Zakątek .Zapraszamy od 28 stycznia , do 10 lutego przyjmujemy bez wpisowego.

reklama

witam....
mam czternastomiesiecznego synka i poszukuje dla niego godnego polecenia zlobka,klubiku w okolicach osiedla kosmonautow,kozanowa:-) bardzo prosze o informacje.pozdrawiam serdecznie:-):-)

Do góry