Bardzo sie ciesze, ze powstal ten watek. Sama rozwazam poslanie malucha do zlobka w wieku ok. 10 miesiecy. Placowka Male Wielkie Skarby od razu mi przypadla do serca, ale przyjmuja tam od 18 miesiaca mam nadzieje, ze ktos wypowie sie o Akademii Delfinka i Teczowym Zakatku. Myślalam, ze w zwiazku z nowa ustawa zlobkowa powstanie wiecej zlobokw refundowanych. Ale w sumie nie wiem jakie trzeba spelnic wymagania zeby przeksztalcic istniejacy prywatny zlobek zeby to uczynic, moze wcale latwo nie jest.
A mam pytanie odnosnie panstwowych zlobkow. Gdym jakims cudem moj syn sie dostal na rok 2011/2012, ale nie posle dziecka od wrzesnia tylko od stycznia to nie przepadnie mi miejsce? Zakladam oczywiscie ze normalnie place za ten okres kiedy nie chodzi...
A mam pytanie odnosnie panstwowych zlobkow. Gdym jakims cudem moj syn sie dostal na rok 2011/2012, ale nie posle dziecka od wrzesnia tylko od stycznia to nie przepadnie mi miejsce? Zakladam oczywiscie ze normalnie place za ten okres kiedy nie chodzi...