reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

U nas w parafii mozna. Wyslalam mame na rozmowe i uzyskalismy zgode proboszcza. ;D O dziwo, nawet za bardzo nie sapal, ze zyjemy bez slubu ;D
Jak juz wezmiemy ten slub to bede zadowolona. Mielismy juz ustalona date na 25 czerwca, wszystko przygotowane, ale polozna zakazala mi wyjazdu dla dobra dzieci. Wszystko wiec odwolywalismy na szybko ::) Mam nadzieje, ze teraz sie uda ;D

reklama
Aniabania trzymam kciuki, na pewno sie uda.

Anik ja prawdopodobnie bede chrzciła za tydzień lub dwa. A czekamy dlatego, że chrzestny jest za granicą i dopiero 2 przylatuje do Polski. No i czekamy tylko ze względu na niego. gdyby był na miejscu, juz byłoby po chrzcinach. ;)

A swoją drogą nie znoszę takich imprez :mad: :mad: :p :p :p :p

Ale 25 czerwca tego roku - tak??, bo nie rozumiem. Że lot mógłby zaszkodzic ciąży?
Ja w ciąży leciałam 3 razy - no ale to nie była ciąża mnoga  ;)
a

Anik- pewnie że nie za wcześnie, jak masz chęć to czemu nie teraz. Ja po prostu nie miałabym siły wyprawiać teraz imprezy, gotować, sprzątać itp itd. Ale jeżeli u Ciebie w większości mama pomoże to też bym już chrzciła. Póki by się nie rozmyśliła ;)
Wypędź diabełka z Filipka  ;)

Ja też nie przepadam za takimi imprezami - po prostu chcę to już mieć z głowy.
Aj, przeraża mnie ta ilośc ludzi, te zarazki, boję się że Filip będzie skołowany.
No ale może czort wyjdzie z małego i będzie już zupełnie idealnie. >:D
a

Anik, ja tez lecialam do Polski, ale bylo to we wczesnym stadium ciazy. Natomiast uslyszalam od poloznej, ze wylot w czerwcu nie wchodzi w gre i mam na dupce siedziec. Tak wiec siedzialam na pupie, a termin nam minal, a mialo to byc dzien przed moimi urodzinami, idealna data :(

a my bedziemy chrzcic chyba 19 listopada i tesciowa chce wyprawic imprez u siebie wiec czemu nie :) :) :) :) damy szanse sie wykazac ;) ;) ;) ;)

my dzisiaj załatwiliśmy chrzciny na 2 święto
też dlatego, że chrzestni posiani po świecie
i zjadą się na święta.

A impreze zrobimy w lokalu, bo ja sie nie piszę na gospodynię :p
tak jak Anik i Aniulka - zajebiście lubie takie imprezy :p
małe obiadki po kawce i sio do domu

reklama
A my robimy w sobotę żeby bez obiadu się obyło. Kawa i potem kolacja i po sprawie. ;)

Dzisiaj zrobiłam 100 brzuszków. 50 na mięśnie gładkie( dobrze mówię?) i po 25 na skośne brzuszka z prawej i lewej strony. ;D ;D ;D
Na pierwszy raz starczy bo się boje o moja bliznę na brzuchu :)

Do góry