reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
Czy wasze dzieciaki też spią tak niespokojnie????
Natalka strasznie się w nocy wierci, kręci tą główką i stęka przez sen. W nocy to mi się tak co godzinę wybudzała, pogłaskałam po główce, dawałam smoka i dalej spała....ale co godzinkę musiałam wstawać :(

Izis bo wstawałam przez całą ciążę na "siku" chyba z 7 razy na jedną noc :p

Winia
Paris spi raczej spokojnie
ale od 3 dni rano robi mnie w konia
bo ja po nią wstaję biorę ja do siebie do wyrka i podaje pierś
a ona wcale nie chce jej ssać , tylko zasypia
potem znowusz płacze przez sen ja do niej z cyckiem i ponownie to samo
nie chce tylko zasypia :p

Filip się czasem wierci, czasem nie (dziś sie powiercił ok 2 w nocy). Poklepuję go po dupce i przestaje.
Melanie -ja za Karmi też nie przepadam ale ono dobrze działa na laktację - piersi mam wypełnione po brzegi. Poza tym lubię z butelka w ręce siedziec przy kompie - a teraz niestety to tylko z butelka bezalkoholowego :p

W styczniu/lutym kończę karmić - planuję się upić - pierwszy raz po ndwóch latach!

A

Ja też lubię karmi kawowe i mój Łukasz tez nieźle sobie pospał wczoraj od 22 do 7,30to jest 9,5godziny!!!!

Anik tylko Filipa gdzieś sprzedaj do babci albo gdzieś żebys nie musiała do niego wstawać po tej balandze ;D ;D ;D

Anik ale to nie zawsze tak. Pisałam wczoraj że wypiłam ździebko vermuciku wczoraj. Przeważnie to około 7 godzin przesypia. Przeważnie budzi się między 3 a 5 tak różnie to wypada ale i tak nie moge narzekać bo bym zgrzeszyła ;D

reklama
Moja mała dziś obudziła się o 3 dostała flachę....a potem coś ją męczyło koło 5..i płakała przez sen, nic nie dało uspokajanie jej więc na rączkach mamusi trafiła do jej łóżka i tam ładnie spałą do prawie 8. Ale co ją w nocy męczy to ja już nie wiem. Jestem ciekawa czy może jakiś lekarz mi powie??

Do góry